LJUBIŠA VASIĆ ŠIŠKICA OPET PRAVI PROBLEME! U zatvoru zbog PROSTITUCIJE, a sada mu u kući pronađeni MAJMUN, egzotični PITONI, ALIGATOR...

Autor:

Hronika

28.10.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U koordinisanoj akciji državnih organa u Smederevu, pronađeno je 15 egzotičnih životinja bez odgovarajuće dokumentarice, u kući osumjičenog.

LJUBIŠA VASIĆ ŠIŠKICA OPET PRAVI PROBLEME! U zatvoru zbog PROSTITUCIJE, a sada mu u kući pronađeni MAJMUN, egzotični PITONI, ALIGATOR...

Foto: printscreen/facebook

Time je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Kako kaže, interesantno je da su egzotične životinje pronađene u kući Ljubiše Vasića, zvanog "šiškica", koji se od marta nalazi u pritvoru, zbog posredovanja u prostituciji, koju je organizovao u svom lokalu u mestu Mihajlovac pored Smederava.

Republika

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, Shutterstock

Egzotične životinje, Ilustracija

 

Inspektori kriminalističke policije su u kući osumnjičenog pronašli četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera "nilski varan", guštera "savanski varan", američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna "marmozet".

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, dok će protiv osumnjicenih krivična prijava biti podneta Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading