OTAC (38) OBLJUBIO ĆERKU U GORNJEM MILANOVCU (13)! Škola prijavila zlostavljanje!

Autor:

Hronika

29.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica od oca tražila da stavi pirsing i pokazala gde bi želela da se on nalazi, a otac je tražio od nje da se skine.

OTAC (38) OBLJUBIO ĆERKU U GORNJEM MILANOVCU (13)! Škola prijavila zlostavljanje!

Foto: Shutterstock

Nasilje nad ženom

Zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta u Gornjem Milanovcu je uhapšen 38-godišnji muškarac. Njemu se na teret stavlja da je obljubio svoju 13-ogodišnju ćerkicu sa kojom živi. Seksualno zlostavljanje deteta prijavili su iz osnovne škole koju devojčica pohađa.

- Dete se najpre požalilo razrednom starešini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s detetom pozvao policiju. Devojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu deo tela gde bi želela da se on nalazi. Potom je otac devojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po telu. Prema našim saznanjima detetu je izvršena i penetracija prstom - kaže naš izvor iz policije.

Osumnjičenom za zlostavljanje deteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba detata za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Prema nezvaničnoj statistici ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu za protekle dve godine.

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo dok je s nanogicom čekao da bude smešten u zatvorsku ćeliju zbog obljube devojčice stare 13 godina. Dosuđenu kaznu od šest godina robije nije dočekao, a kako saznajemo, on nije bio jedini koji je obljubio ovo maloletno dete.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading