NIGDE JE NIJE PUŠTAO SAMU: Uzrok brutalnog ubistva ljubomora - komšije otkrile jezive detalje zločina u Zemunu

Autor:

Hronika

19.09.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zemunu je jutros pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića.

NIGDE JE NIJE PUŠTAO SAMU: Uzrok brutalnog ubistva ljubomora - komšije otkrile jezive detalje zločina u Zemunu

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt. Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je potom obavila uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, do ubistva je došlo u juče oko 22 časa, a policija je vršila uviđaj do 3 sata posle ponoći.

Muž (33) je ženi smrskao glavu pred dvoje dece, dva dečaka predškolskog uzrasta. Decu su dom sproveli socijalni radnici još u toku noći.

U trenutku dolaska policije u stanu je bila samo mrtva žena, u njemu nisu zatekli ni muža ni decu. Međutim, nešto kasnije muž se pojavio na mestu ubistva i odmah je priveden kao osumnjičeni posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Komšije koje žive u neposrednoj blizini kažu da porodicu ne poznaju jer su se pre pola godine doselili iz Bujanovca.

 

- Ubijena je drvetom, udarao ju je u glavu do iznemoglosti. Krpu joj je stavio, odnosno vezao preko usta. Vezao joj je ruke i noge - kaže komšinica iz kuće preko puta i dodaje da ne zna njihova imena.

Komšije sumnjaju da je uzrok ubistva ljubomora jer ubijenu ženu muž nigde nije puštao samu.

- On bi na ulici stajao sa muškarcima iz ulice, a ona je izlazila samo sa njim i decom kad povremeno idu negde - kažu komšije.

- Nesrećnica je celo leto nosila tamne naočare kojima je krila masnice od muževljevih batina. I na poslu je nosila maramu da je neko ne bi video jer muž nije dao - rekao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Перагеније

19.09.2022 13:23

Шигицање је у корену.

Petar

19.09.2022 18:53

I dokle će se u ovoj državi uporno kriti nasilje i ubistva koja čine cigani,a sve se uredno u javnosti prepisuje srpskim gradjanima...U zadnjih 4 meseca cigani su izvršili 5 ubistava žena,a svako se uredno krije kao zmija noge. ..Treba im se stati na put jer njihovo ponašanje,nasilje su prešli sve ovozemaljske granice ljudskosti...ONI ne samo što vrše nasilje nas svojim zenama i deci i iste žene ubijaju već su uveliko počeli nasilno da se ponašaju prema gradjanima Srbije kao i velikim napadima na policiju...Dosta je vise ćutanja i što se njih tiče kao i njihovog nasilje već se uveliko treba dati u javnost inače ako se krije njihova brutalnost će prerasti u velika nasilja u Srbiji,a vi novinari treba da to iznosite u javnost,a ne da se solidarisete i krijete nasilnike i ubice