DRŽAVLJANIN SRBIJE UBIO ŽENU I TEŠKO RANIO ZETA: Ćerka i unuci sve gledali - monstrum presudio sebi

Autor:

Hronika

17.09.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac, za kog švajcarski mediji navode da je poreklom iz Srbije (57), ubio je svoju suprugu (54), teško ranio zeta (36), pa presudio sebi posle svađe u porodičnoj kući u naselju Elsau u predgrađu Ciriha.

DRŽAVLJANIN SRBIJE UBIO ŽENU I TEŠKO RANIO ZETA: Ćerka i unuci sve gledali - monstrum presudio sebi

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Kako prenose švajcarski portali, zločin se dogodio 8. septembra, a njemu su prisustvovale ćerka i unuci Srbina.

- Oko 21 sat uveče začuli smo vriske, a potom i nekoliko pucnjeva. Nismo znali šta se dešava, ali sigurno je ispaljeno 4 ili 5 hitaca, videli smo da je policija došla oko kuće - kažu komšije para za Blick.

Pucnjava

Ispostavilo se da je muškarac najpre ubio ženu, ranio zeta, a kada je video šta je uradio, pucao je u sebe. Hitna pomoć prevezla je dvojicu povređenih muškaraca do bolnice, gde je zet operisan, a napadač je preminuo.

- Duboko smo tužni i u šoku. Nije bilo svađe tog dana, svi smo bili u kući, zajedno smo provodili vreme, sve je bilo u redu. Ne mogu da objasnim šta se dogodilo, naš otac mora da je izgubio razum. Izgubili smo svoje najmilije, a bili smo srećna porodica - rekla je za 20minuten.ch druga ćerka bračnog para.

Ćerka van sebe

Kako je objasnila, roditelji, sestra, zet i dvoje dece živeli su zajedno u porodičnoj kući.

- Zet je pukom srećom, uprkos tome što je bio ranjen, uspeo da izvede moju sestru i decu iz kuće na bezbedno, kada je tata zapuicao. On se posle toga sakrio u sobi. Još uvek je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Neutešni smo, u šoku, možda ćemo jednog dana uspeti da shvatimo šta se dogodilo - priča ćerka.

Komšije: Delovali su fino

Komšije srpskog bračnog para o njima su imale samo reči hvale.

- Delovali su kao fini ljudi, uvek su bili prijateljski nastrojeni. Nakon pucnjave policija nas je zamolila da ostanemo u kućama, mnogo smo se uplašili - rekli su za medije.

Sa njom se složio i rođak, koji je potvrdio da nikada nije bilo neprijatnosti niti neslaganja.

- Delovali su kao skladna porodica koja je veoma bliska. Švajcarska policija saopštila je da oni nisu pucali prilikom intervencije, ali da je na mesto tragedije poslata specijalna jedinica.

- Još uvek se ne zna u koga je muškarac prvo pucao. Istragu sprovode kantonalna policija i tužilaštvo - saopštila je švajcarska policija i dodala da su učesnici ove porodične drame srpskog porekla, ali da svi poseduju švajcarska dokumenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading