JEZIVE REČI UNUKA KOJI JE SILOVAO SVOJU BABU: Nakon toga vratio se u krevet da spava!

Autor:

Hronika

19.08.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Baka koju je silovao ovaj maloletnik majka je njegovog oca, koji je preminuo.

JEZIVE REČI UNUKA KOJI JE SILOVAO SVOJU BABU: Nakon toga vratio se u krevet da spava!

Foto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash

Baka (71) koju je silovao unuk (17) kog je čuvala kada mu je otac umro, a majka ga napustila, rekla je koje reči joj je uputio unuk nakon ovog gnusnog zločina, a kako prenose njene komšije bila je u takvom stanju šoka da je pitala da li je moguće da je on to uradio.

- Bili smo kod nje sutradan, jadnica nas je pitala sva pogubljena, "Jel stvarno to on uradio"? Srce mi je puklo, suze su mi krenule... Jadna, jadna žena. A došla je da ga čuva... Mi smo svi u šoku, potreseni. Njoj nema ko da pomogne, nema nikog. Ima tu jednu ćerku koja je udata, a i ona ima probleme sa mužem. Njoj je sin umro, taj unuk je njegov sin. Užas! Ona se plaši da ga ne puste napolje, da joj ne uradi opet nešto - ispričale su komšije nesrećne žene za Telegraf i dodale:

- Unuk nikada nije bio nasilan do sada, ali jeste pio, pije i taj drugi mali koji ima 16 godina. Šta će ona, došla je da ih čuva da ne bi otišli u dom... U katastrofalnom je stanju, sva isprebijana. Vozili su je da joj uzmu DNK ispod noktiju, kod ginekologa. Strašno! Samo da tog malog monstruma ne puste napolje! Mi smo ovde isto svi u strahu, imamo decu... Inače, oni su baš, baš siromašni. A taj unuk je radio po tuđim imanjima razne poslove.

Prema nezvaničnim informacijama, u drugoj sobi je za vreme napada spavao drugi unuk (16), a treće unuče, inače devojčica predata je hraniteljskoj porodici. On ju je napao oko jedan sat iza ponoći na spavanju, piše Telegraf.

- Rekla je da ju je napao na spavanju, da je spustio roletne i da je kada je počela da se opire izudarao. Kada je počeo da je siluje pitao je: "Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?". Kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči. Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta - navodi izvor iz istrage, prenosi Telegraf.

Navodno je nakon zločina legao da spava.

- Pokucao je na prozor, ušao i pitao je, "Baba, ko ti je to uradio?", a ona je bila u modricama i plakala je. On je legao da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja živi u drugom selu i koja je udata. Zvala je od pola 3 noću, a uspela je da je dobije u 5 ujutru. Tada je ćerka pozvala policiju - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u selu kod Alibunara dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu (71) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život.

Nakon saslušanja maloletnika koji je prethodno lišen slobode, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka prema maloletniku.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

19.08.2022 12:23

Kojih 10 godina! Smrada javno rašćerečiti! U srbiju pod hitno uvesti smrtnu kaznu.