U ZEMUNU PRONAĐENO TELO DEVOJKE (27): Uhapšen suprug - policija je zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa

Autor:

Hronika

19.09.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića.

U ZEMUNU PRONAĐENO TELO DEVOJKE (27): Uhapšen suprug - policija je zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa

Foto: ST/P. DIVAC

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt. Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je potom obavila uviđaj.

Prema prvim informacijama, reč je o slučaju porodičnog nasilja koje je okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža (33).

Komšije su rekle da je ona u stanu živela s mužem i decom.

U trenutku dolaska policije stan je bio prazan, u njemu nisu zatekli ni muža ni decu. Međutim, nešto kasnije muž se pojavio na mestu ubistva i odmah je priveden kao osumnjičeni posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako se saznaje, oni su tu živeli neprijavljeno. Privedeni muž poreklom je iz Bujanovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading