TRUDNICA KOJA SE ZAPALILA TRPELA NASILJE U PORODICI: Jezivo otkriće o Ivani, porodica prećutala povrede!

Autor:

Hronika

16.09.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnica Ivana G. (31), koja je pokušala da izvrši samoubistvo jutros kada se polila benzinom i zapalila, navodno je dugo trpela maltretiranje od strane svog nevenčanog supruga P.J.

TRUDNICA KOJA SE ZAPALILA TRPELA NASILJE U PORODICI: Jezivo otkriće o Ivani, porodica prećutala povrede!

Foto: pixabay.com

Trudnica Ivana G. koja je pokušala da se zapali jutros u selu Bresnica kod Čačka, navodno je dugo unazad trpela maltretiranje od strane svog nevenčanog supruga P.J. Ivana iz Bresnice je trpela torturu od nevenčanog supruga P.J. koji je, prema nezvaničnim informacijama star oko 60 godina. 

Ekipu Hitne pomoći pozvala je porodica njenog sadašnjeg nevenčanog supruga i rekla da žena ima trudove. Kada je su lekari došli da je preuzmu, videli su da ima opekotine po telu, što porodica nijednog trenutka nije spomenula.

I.G. je ranije bila udata, ima troje dece iz prvog braka, a najverovatnije zbog porodičnih problema je napustila prvog supruga. 

Ekipu Hitne pomoći je navodno pozvala porodica njenog sadašnjeg nevenčanog supruga i rekla da žena ima trudove. Kada je su lekari došli da je preuzmu, videli su da ima opekotine po telu, što porodica nijednog trenutka nije spomenula, navodi izvor koji je upućen u istragu, prenosi Mondo.

Nakon nekog vremena počela je da živi sa P. J. koji je prema rečima izvora upućenog u slučaj, "notorni alkoholičar" koji je tukao redovno svoju nevenčanu suprugu. Nesrećna žena se jednom vraćala kod roditelja u Ivanjicu. Međutim, ponovo je bila prinuđena da se vrati kod nasilnika.

- Njega je napustila i prva žena i otišla od siledžije. Za sada nije poznato da li se troje dece nalaze u Bresnici i sa kim deca žive - otkriva izvor upućen u slučaj, prenosi Mondo.

Nakon što je tridesetjednogodišnja žena primljena u čačansku bolnicu zbog pokušaja samoubistva u devetom mesecu trudnoće, njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo i prebačena je u Klinički centar Kragujevac.

Prema nezvaničnim informacijama, ženu koja je pokušala samoubistvo ekipe Hitne pomoći pronašle su licu u kući u kojoj je živela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading