DEVOJKA LIKVIDIRANOG ŠKALJARCA POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Dragana se ponovo oglasila nakog ubistva Vlaovića!

Autor:

Hronika

02.09.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterioznom porukom na storiju bivša misica se oprostila od ubijenog partnera Gorana Vlaovića.

DEVOJKA LIKVIDIRANOG ŠKALJARCA POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Dragana se ponovo oglasila nakog ubistva Vlaovića!

Foto: Printscreen Instagram

Manekenka Dragana Banić devojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića, koji je likvidiran na hrvatskom ostrvu Pag, okačila je stori na svom Instagram nalogu.

U toj objavi na crnoj pozadini nalazi se belo srce i pored njega tri tačke, što označava patnju zbog nedavnog gubitka partnera Gorana Vlaovića.

Foto: Instagram printscreen

Draganina objava na Instagramu

Podsetimo, Vlaović je pre osam dana ubijen dok je sa devojkom izlazio iz kluba, te je Banićeva praktično svedok zločina, a ovo nije prvi put da se oglašava na društvenim mrežama povodom njegove smrti.

- Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si, osećam te. Nisi me ostavio - napisala je ona pre 3 dana na Instagramu, prenosi Kurir.

Pre par dana ostavila je još jednu potresnu poruku.

Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmeješ, da me poljubiš. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboravili, volim te.. - napisala je ona.

Misica je bila na odmoru sa pripadnikom škaljarskog klana kada je on ubijen. Duško Tanasković prišao je Valoviću sa leđa nekoliko trenutaka nakon što je ovaj u pratnji devojke napustio klub i pucao mu jednom u glavu.

- Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je za Banićeva posle likvidacije, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading