UBICA SA PAGA POVEZAN SA JOŠ JEDNOM LIKVIDACIJOM? Prethodna meta bio MINJA ŠAKOVIĆ!

Autor:

Hronika

25.08.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Vlaovića, po svemu sudeći, nastavak je mafijaških obračuna.

UBICA SA PAGA POVEZAN SA JOŠ JEDNOM LIKVIDACIJOM? Prethodna meta bio MINJA ŠAKOVIĆ!

Foto: Printskrin/Tviter/@larakorft1

ubistvo

Na ovom slučaju ubistva angažovane su i bezbednosne službe Hrvatske, koje treba da utvrde kako se moglo dogoditi da danima na Pagu borave pripadnici raznih zločinačkih klanova, a da ne budu identifikovani, pišu Novosti.

Pretpostavlja se da je i likvidacija Gorana Vlaovića nastavak sukoba raznih klanova koji traju godinama, a neki od pripadnika tih mafijaških grupa koriste i hrvatski pasoš.

Ubica sa Paga, osumnjičeni Duško Tanasković iz Kragujevca, dovodi se i u vezu sa likvidacijom Minje Šakovića u Budvi.

Šaković je bio blizak škaljarcima i ubijen je u starom gradu u Budvi. Ubijen je u lokalu pred brojnim svedocima, kao i jutros Vlaović. Obe žrtve su, prema procenama bezbednosnih službi, bliske škaljarskom klanu.

Hrvatski mediji navode i da je za Kragujevčaninom Duškom Tanaskovićem, koji je osumnjičen za ubistvo Gorana Vlaovića, raspisana poternica Crne Gore.

Odmah pošto je uhapšen, porodica je angažovala advokata Vinka Gulušiju koji je izjavio da će se Tanasković braniti ćutanjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading