ON JE UBIO MINJU ŠAKOVIĆA! Raspisana poternica za Lukom Pilčevićem iz Beograda!

Autor:

Hronika

02.09.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava policije i Više državno tužilaštvo danas je održala pres konferenciju povodom ubistva Milića Minje Šakovića na kojoj je saopšteno da se za njegovo ubistvo sumnjiči Beograđanin Luka Pilčević.

ON JE UBIO MINJU ŠAKOVIĆA! Raspisana poternica za Lukom Pilčevićem iz Beograda!

Foto: Facebook

Na pres konferenciji su govorili Vesko Nedović, rukovodilac Stanice kriminalističke policije Centra bezbednosti Budva, Draško Kalinić, viši policijski inspektor u Sektoru za borbu protiv kriminala i Ana Radović, viša državna tužiteljka.

Kako je rečeno za portal Dan iz policije osumnjičeni su Luka Pilčević i Duško Tanasković.

- L.P. iz Beogarda osumnjičen je za teško ubistvo Minje Šakovića, a D.T. iz Kragujevca se sumnjiči da je umišljajno pomagao u tome tokom maja i juna. L.P. je i dalje u bekstvu, a D.T. je uhapšen u Hrvatskoj zbog drugog krivičnog dela. Postupak izručenja je u nadležnosti Ministarstva pravde, ne možemo prejudicirati buduće odluke - kazala je Radović.

Inače, prema saznanjima Republike, Pilčević je od ranije poznat organima gonjenja, pošto postoje operativna saznanja da se bavio i dilovanjem droge.

Podsetimo, Minja Šaković ubijen je 17. juna u Starom gradu u Budvi, kada je napadač iz tašnice izvadio pištolj i ispalio hice u njega. Policija je pronašla niz tragova, a u istragu su se uključile i kolege iz regiona.

Nakon što je prošle nedelje na Pagu ubijen Goran Vlaović, saopšteno je da je Duško Tanasković koji se sumnjiči za njegovo ubistvo učestvovao i u likvidaciji Šakovića.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading