POGLEDAJTE PRIVOĐENJE UBICE SA PAGA! U TUŽILAŠTVO stigao u TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

26.08.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tanasković (28) iz Kragujevca, koji je osumnjičen da je juče na ostrvu Pag, ubio škaljarca Gorana Vlaovića (38), priveden je danas na saslušanje u Zadar.

Policija ga je u Tužilaštvo dovela u pratnji tri marice.

 

Podsetimo, Tanasković se sumnjiči da je juče oko 6 sati ujutru prišao "škaljarcu" ispred jedne diskoteku na plaži Zrće i ispalio mu hitac u glavu naočigled brojnih svedoka i devojke ubijenog, srpske manekenke Dragane Banić. 

Posle toga je bacio pištolj i krenuo da beži, ali je ubrzo uhvaćen.

Duško Tanasković se, kako je izjavio njegov advokat, branio ćutanjem i nalazi se u veoma teškom psihičkom stanju.

- Moj klijent je u jako lošem stanju, psihički je loše, zato nije izneo obranu. Sada je bitno da se sprovedu veštačenja, a kad vidimo rezultate, onda ćemo videti kakvu ćemo obranu izneti - rekao je advokat uhapšenog srpskog državljanina.

Kako portal 24sata saznaje, odbrana Kragujevčanina ponudila je 100.000 evra kao kauciju za puštanje da se brani sa slobode, ali je sud to odbio i odredio mu pritvor od mesec dana.

Navodno, Tanasković je samo policiji rekao da zna da ga traži crnogorska policija jer ga sumnjiče da je pomagao egzekutoru ubistva Milića Minji Šakovića 17 juna u Budvi.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading