ČETIRI POLICAJCA KAVČANA IMAJU 200 MILIONA EVRA! Šokantno otkriće: Pripadnici MUP Crne Gore čuvaju mafijaške pare!

Autor:

Hronika

22.07.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbegli Ljubo Milović i još trojica kolega na računima poseduju čitavo bogatstvo, a niko nije uhapšen.

ČETIRI POLICAJCA KAVČANA IMAJU 200 MILIONA EVRA! Šokantno otkriće: Pripadnici MUP Crne Gore čuvaju mafijaške pare!

Foto: https://libertaspress.me/

Policajci sarađivali sa "kavčanima"

Trojica crnogorskih policajaca na računima imaju po više od 50 miliona evra, dok samo na jednom računu Ljubo Milović, odbegli "kavački" policajac, ima 49.624.511,10 evra, prema saznanju Evropola i pojedinih bezbednosnih službi.

Bezbednosne službe Milovićevu imovinu procenjuju kao višestruko veću i istraga je u toku pošto se osnovano sumnja da je on čuvar miliona Radoja Zvicera, s kojim je uz, ove nedelje uhapšenog kolegu, Petra Lazovića, prema dešifrovanoj Skaj komunikaciji, krijumčario kokain iz Ekvadora do Evrope pa sve do daleke Australije.

Andrej Milović, bivši državni sekretar Crne Gore, tvrdi da je crnogorska vlada saznanja o enormnom kapitalu službenika policije dobila pre dva meseca, ali da još nema adekvatne reakcije.

- Crnogorska vlada je prilično suzdržana iako ima mnogo proverenih saznanja da su državni organi uvezani s kriminalcima. Bura u javnosti podignuta je hapšenjem Vesne Medenice, dugogodišnje predsednice Vrhovnog suda Crne Gore, i njenog sina Miloša zbog sprege s "kavačkim klanom", preko kojeg je Miloš, prema saznanju Evropola, sticao bogatstvo švercom cigareta, oružja i kokaina, a zauzvrat preko majke štitio kriminalce - kaže izvor Republike.

Naš sagovornik temeljno je upoznat s prilikama i kaže da je još veći skandal izbio s potvrdom da su službenici Agencije za nacionalnu bezbednost Ljubo Milović i Petar Lazović, koji su se fotografisali s "kavačkim" bosom Radojem Zvicerom i šefovima njegovog srpskog ogranka Belivukom i Miljkovićem, aktivno radili za klan dok su paralelno zvanično vodili istragu protiv njega. Ono što je još strašnije jeste činjenica da je Petar

Lazović sin Zorana Lazovića, dugogodišnjeg šefa crnogorske policije i najodanijeg čoveka Milu Đukanoviću i kuma doskorašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića - kaže izvor Srpskog telegrafa. 

Medojević: Đukanović prvi crnogorski kriminalac

Republika

Foto: Printscreen

 

Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, ističe da je odbegli "prljavi policajac" Ljubo Milović tek na četvrtom mestu u konfederaciji organizovanog kriminala.

- Na trećem mestu je vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer, drugi je Zoran Lazović, a prvi Milo Đukanović. Ponoviću da je kriminal u Crnoj Gori nastao u kabinetu predsednika i da se odatle širio - kaže Medojević za Republiku.

S druge strane, Medojević tvrdi da strane službe rukovode hapšenjima u Crnoj Gori i da je Đukanović nemoćan, kao i Abazović:

- Strane službe bukvalno daju instrukcije Dritanu, koje on prenosi SDT i sudijama. Strani rezidenti vode našu policiju, ANB, tužilaštvo i sudove jer ne veruju nikome u našoj vladi, tužilaštvu i sudovima. Ni Milo ni Dritan se tu ništa ne pitaju. Strane službe vode operaciju protiv crnogorskog DPS narko-kartela.

Milo se plaši Skaja

Republika

Foto: Tanjug

 

Milan Knežević upitao je javno premijera Dritana Abazovića da li je tačna informacija da je na poslednjem sastanku pretio Đukanoviću hapšenjem u kontekstu objavljivanja transkripata sa Skaj aplikacije.

- Je li tačno da ste Skaj aplikaciju povezali s Milom Đukanovićem - upitao je Knežević.

Upravo strah od ove aplikacije, prema navodima demokrata, dovodi do toga da ova vladajuća garnitura pokuša na sve načine da promeni temu i pažnju preusmeri na druga pitanja jer su svesni da bi imena pojedinih političara mogla da se nađu u objavljenim transkriptima sa Skaj aplikacije.

- Još pre pola godine sam rekao da Đukanovića na Skaju spominju "kavački" bosovi - zaključio je Medojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading