LAZOVIĆ NEGIRAO KRIVICU! Crnogorski policajac saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, ispred zgrade opsadno stanje!

Autor:

Svet

19.07.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenik crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Petar Lazović, koji je juče uhapšen, odveden je na saslušanje koje će se obaviti u zgradi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), a oko zgrade tužilaštva raspoređen je veći broj pripadnika policije.

LAZOVIĆ NEGIRAO KRIVICU! Crnogorski policajac saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, ispred zgrade opsadno stanje!

Foto: https://libertaspress.me/

Policajci sarađivali sa "kavčanima"

Lazović je priveden zbog sumnje da je učinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja.

Visokom službeniku policije Petru Lazoviću je, nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu, određeno zadržavanje do 72 sata, piše portal podgoričkog dnevnika Dan. 

 
Lazović je, kažu, negirao sva krivična dela i navode tužilaštva koji mu se stavljaju na teret. 
 
- Sam je došao u policiju, jer želi da se sve ispita, zato što je radio u skladu sa zakonom i bio deo najuspešnije policijske grupe. Koja je dobila međunarodna priznanja - rekao je za Dan advokat Lazovića, Nikola Martinović. 
 
Lazović je uhapšen juče, a na osnovu Izveštaja Europola dostavljenom crnogorskim vlastima sredinomprošle godine. U ovom izveštaju Lazović se dovodi u vezu sa kavačkim klanom i da je radio za vođu te kriminalne organizacije Radoja Zvicera.
 
 Podgoričke Vijesti saznaju da je SDT izdalo i nalog za hapšenje službenika Uprave policije Ljuba Milovića, koji se zajedno sa Lazovićem sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading