LAZOVIĆ NEGIRAO KRIVICU! Crnogorski policajac saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, ispred zgrade opsadno stanje!

Autor:

Svet

19.07.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Službenik crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Petar Lazović, koji je juče uhapšen, odveden je na saslušanje koje će se obaviti u zgradi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), a oko zgrade tužilaštva raspoređen je veći broj pripadnika policije.

LAZOVIĆ NEGIRAO KRIVICU! Crnogorski policajac saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, ispred zgrade opsadno stanje!

Foto: https://libertaspress.me/

Policajci sarađivali sa "kavčanima"

Lazović je priveden zbog sumnje da je učinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja.

Visokom službeniku policije Petru Lazoviću je, nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu, određeno zadržavanje do 72 sata, piše portal podgoričkog dnevnika Dan. 

 
Lazović je, kažu, negirao sva krivična dela i navode tužilaštva koji mu se stavljaju na teret. 
 
- Sam je došao u policiju, jer želi da se sve ispita, zato što je radio u skladu sa zakonom i bio deo najuspešnije policijske grupe. Koja je dobila međunarodna priznanja - rekao je za Dan advokat Lazovića, Nikola Martinović. 
 
Lazović je uhapšen juče, a na osnovu Izveštaja Europola dostavljenom crnogorskim vlastima sredinomprošle godine. U ovom izveštaju Lazović se dovodi u vezu sa kavačkim klanom i da je radio za vođu te kriminalne organizacije Radoja Zvicera.
 
 Podgoričke Vijesti saznaju da je SDT izdalo i nalog za hapšenje službenika Uprave policije Ljuba Milovića, koji se zajedno sa Lazovićem sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading