SCENA KAO IZ JUŽNOG VETRA: Mali Senta stigao u Palatu pravde, SAD JE ISKOPIRAO BIKOVIĆA! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.07.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odeljenja za droge beogradske policije Slobodan Milenković poznatiji kao Mali Senta stigao je u Palatu pravde kako bi odgovorio na pitanja Tužilaštva u vezi sa optužbama za najteža krivična dela koji je na njegov račun iznela bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović.

SCENA KAO IZ JUŽNOG VETRA: Mali Senta stigao u Palatu pravde, SAD JE ISKOPIRAO BIKOVIĆA! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Za razliku od prethodnog puta kada je u Palatu pravde banuo u stilu Milorada Ulemeka Legije, o čemu je Republika već pisala, Milenković je ovaj iskopirao Miloša Bikovića iz filma Južni vetar.

Kako Republika saznaje, Milenković je u Tužilaštvo došao u pratnji dva crna audija.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Milenkovićev advokat Zdenko Tomanović

 

U samu Palatu pravde ušao je u pratnji jednog od ispektora, dok su ga ostali saradnici čekali u vozilima.

Podsetimo, Milenković je na prethodno saslušanje banuo u mafijaškom stilu, u pratnji pet naoružanih inspektora Četvrtog odeljenja beogradske policije.

Gotovo na isti način, u glavni pravosudni objekat u Beogradu upao je svojevremeno i Milorad Ulemek Legija, kada se vodio postupak za zločin na Ibarskoj magistrali (pokušaj likvidacije lidera SPO Vuka Draškovića). 

Zbog toga je Milenković u javnosti umesto nadimka Mali Senta, koji je imao po pokojnom ocu, nekadašnjem telohranitelju Slobodana Miloševića, dobio nadimak Mali Legija.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Milenkovićev advokat Zdenko Tomanović

 

Inače, bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović optužila ga je da "radi sa drogom". Takođe, optužila ga je da je zajedno sa Nebojšom Stefanovićem pakovao aferu "Jovanjica" Andreju Vučiću.

U nizu optužbi na račun Milenkvića su i one koje se odnose na saradnju sa narko-klanom Darka Šarića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading