DA LI JE MALI SENTA NA "SKAJU" BIO "BOKAN"?! Tužilaštvo je Milenkoviću postavilo ključno pitanje, OVAKO JE ODGOVORIO!

Autor:

Hronika

12.07.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je obavljen razgovor sa Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina.

DA LI JE MALI SENTA NA "SKAJU" BIO "BOKAN"?! Tužilaštvo je Milenkoviću postavilo ključno pitanje, OVAKO JE ODGOVORIO!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Milenković pozvan da se izjasni na informacije objavljene u medijima prethodnih dana, pored ostalog i o tome da li je koristio aplikaciju "Skaj" na telefonu, kodno ime Bokan", kao i na sadržaj razgovora koji su objavljeni.

On međutim nije hteo da se izjašnjava o tome bez konsultacija i odobrenja svojih nadređenih u MUP-u, kao i na većinu drugih pitanja tužilaštva koja se tiču provere navode bivših visokih funkcionera MUP-a objavljenih u medijima.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

 

Milenković je tužilaštvu predao kratku pisanu izjavu. 

Na njegovu molbu, razgovor je obavljen u prisustvu njegovog punomoćnika, advokata Zdenka Tomanovića. 

- Predmet u ovom slučaju nosi oznaku tajnosti "strogo poverljivo", pa se u skladu sa Zakonom o tajnosti podstaka, detalji neće saopštavati javnosti, posebno dok traju neophodne provere. Rad na utvrdjivanju svih okolnosti u ovom predmetu se nastavlja - navodi Tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading