ZNAM ČIME JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ! Poslednji udah joj je bio u vodii! Oglasio se bivši operativac: Ovo je motiv!

Autor:

Hronika

13.07.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladmir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, istakao je da i dalje stoji pri svom stavu iz 2017. godine kada je rekao da svi dokazi ukazuju na to da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, najverovatnije zbog ljubomore.

ZNAM ČIME JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ! Poslednji udah joj je bio u vodii! Oglasio se bivši operativac: Ovo je motiv!

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

- Samo ubistvo, da kažem rijaliti-ubistvo obavijeno je velom tajni. Napravljen je niz propusta, mnogo toga je vodilo istragu u pogrešnom smeru. Ovo traje punih šest godina, a moglo je da bude rešeno odmah. Sve ukazuje da je suprug Zoran Marjanović ubio Jelenu. Od prvog dana ta istraga je usmeravana u pogrešnom smeru. To ubistvo je podstaklo ubistva drugih supružnika. Od tada se svakodnevno se događaju ubistva. Savršen zločin ne postoji, ali sama istraga je u javnosti terana u pogrešnom smeru - rekao je Savić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Bivši pripadnik službe bezbednosti tvrdi da je dokazano da je Marjanović nosio predmet kojim je zadao poslednji udarac Jeleni Marjanović.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

- Dokazano je da je nosio predmet koji nije duži od pola metra i kojim je on zadao poslednji udarac Jeleni Marjanović. Na njoj su pronađeni tragovi odbrane. Radi se o šipražju i vidi se da je poslednji Jelenin udah bio u vodi. I sama priča o prijavi bila je sumnjiva. Centar političke moći stao je iza ovog ubistva, stao je iza Zorana Marjanovića. Sve je ukazivalo da je on počinio ubistvo i da je najverovatnije bila u pitanju ljubomora - istakao je Savić.

On je dodao da se istraga namerno vodila u suprotnom smeru i da je sve dovelo do konfuzije.

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Zoran Marjanović

- Vi ste imali plus-minus faze u ovom slučaju. Sve je dovelo do konfuzije. Cela beogradska policija bila je angažovana na ovom slučaju. Smenjuje se operativac koji je radio na slučaju, smenjuju se glavni ljudi koji su radili na tom slučaju... Treba pročešljati i čelnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su u tom momentu bili na vlasti. Ostajem pri onome što sam rekao još 2017. godine da je Zoran Marjanović ubica i da svi dokazi ukazuju na njega - rekao je Vladimir Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading