DODAVALA JOJ JE CIGLE, NE ZNAJUĆI ŠTA ZIDA! Biljana imala pomoć od žene nakon navodnog UBISTVA supruga: Rođaka otkrila NOVE DETALJE u vezi zločina kod Leskovca

Autor:

Hronika

03.07.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Odgovor na pitanje zašto je Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca nakon ubistva zazidala telo svog supruga Ivana (40), najverovatnije se krije u staroj navici članova ove porodice, da ono što žele da sakriju od svih zazidaju u zid kuće ili pomoćnih prostorija.

DODAVALA JOJ JE CIGLE, NE ZNAJUĆI ŠTA ZIDA! Biljana imala pomoć od žene nakon navodnog UBISTVA supruga: Rođaka otkrila NOVE DETALJE u vezi zločina kod Leskovca

Foto: Facebook

Naime, kako se saznaje od rođaka porodice Stojanović, koji su u šoku otkako je pre tri dana otkriven stravičan zločin za koji je osumnjičena majka troje dece koja je krajem prošle nedelje izvršila samoubistvo, Biljana Stojanović je i ranije dragocenosti koje su imali zazidavala u zidove.

- Biljanina maćeha je ispričala da su u dva navrata našli nekakvo zlato, pa su ga, iz straha da ih ne bi opljačkali, zazidali u zid u štali - navode rođaci.

Upravo zbog toga, toj starijoj ženi pre tri godine nije bilo čudno kada joj je Biljana rekla da ima još neko bogatstvo da sakrije pa je zamolila za pomoć nakon što je, kako se sumnja, svirepo ubila supruga Ivana.

- Ona joj je navodno i dodavala cigle, ne znajući šta zida - priča za "Blic" jedna rođaka Stojanovića.

Bure u kojem je nađeno telo Ivana Stojanovića (40), koga je, kako se sumnja ubila supruga Biljana Stojanović (38), a potom zazidala u zid štale, bilo je na vrhu pažljivo napunjeno sa dva sloja betona i peska, kako se ne bi mogao osetiti miris turuljenja tela, saznaje "Blic".

Foto: Facebook

Ivan

Bure je pronašao Ivanov brat Nenad, nako što je njegova bratanica, Ivanova ćerka, nakon samoubistva majke BIljane, u kući našla očev pasoš.

- Pretražujući kuću Ivan je u štali razbio jedan dograđeni pregradni zid, iza koga je video bure od 200 litara. Bilo je ozidano sa svih strana ciglama. On je razbio cigle i oborio bure, ne znajući još uvek šta će u njemu da nađe. Bure je bilo pažnjivo napunjeno sa dva sloja peska i betona koji su naizmenično ređani, a na vrhu je bilo ozidano ciglama. Kada je teško bure palo na zemlju, prvo što je ugledao bila je lobanja. Odmah je pozvao policiju zbog sumnje da je u pitanju telo njegovog brata. Očigledno je da je bure bilo tako napunjeno peskom i betonom da se ne bi osećao miris truljenja tela - kaže izvor.

Radi zvaničnog utvrđivanja identiteta, po nalogu tužilaštva od Ivanove majke uzet je DNK za analizu tako da će sahrana nastradalog čoveka biti moguća tek nakon što se okončaju zvanični nalazi ove biološke ekspertize.

Alati iz kuće poslati na DNK analizu

Istražni organi još uvek utvrđuju gde je tačno Ivan ubijen, zbog čega će po svemu sudeći biti potrebno da forenzičari Instituta za sudsku medicinu iz Niša, pregledaju celu kuću. U domaćinstvu je nađena jedna sekira, umotana u kese, kojom je kako se sumnja, Stojanović ubijen ali i dosta alata kojeg inače ima u kućama na selu, pa će biti potrebna i DNK analiza tih predmeta da bi se utvrdilo čime je tačno Ivan ubijen.

Foto: Facebook

Biljana

- Da li je ubijen samo sekirom ili je korišćen i nož ili nešto drugo od alata iz domaćinstva, odrediće DNK analiza. Svaki komad alata biće analiziran na prisustvo bioloških tragova ubijenog Ivana Stojanovića. Takođe, potrebno je ponovo pregledati celu kuću da bi se utvrdilo gde je tačno ubijen. Postoje informacije da je Biljana iz jedne od soba ranije izbacila jedan tepih, što bi mogao da bude jedan od tragova. Kuća je zapečaćena ako bude potrebe za dodatnim analizama - kaže izvor.

Jastuk pod glavom i ispod leđa, nož, cigarete i bočica otrova

I pronalazak Biljaninog tela prati misterija.

- Ona je prvo nestala. Svi su je tražili, ali je nisu našli da bi njeno telo bilo nađeno u štali posle dva ili tri dana. Ležala je na čaršavu, sa glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova. Da li je ponela nož jer je želela da preseče vene pa na kraju nije imala hrabrosti za to već je popila otrov, ili je nož ponela u strahu od nekog, pre nego što je odlučila da sebi oduzme život, ostaće večna tajna koju je odnela u grob - priča rođaka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading