Neće doživotnu! Marko Mesar bio Belivukova desna ruka, a sad kuka i plače! Moli za 40 godina zatvora!

Autor:

Hronika

15.06.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković Mesar tek nakon hapšenja Lazaravića je postao svestan da se neće izvući i da mu preti doživotna robija.

Neće doživotnu! Marko Mesar bio Belivukova desna ruka, a sad kuka i plače! Moli za 40 godina zatvora!

Foto: Ilustracija; republika.rs, Tanjug/R.Prelić, E-Stock, Pixabay

Marko Miljković, zvani Mare Mesar, optužen da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se na teret, zasad, stavlja sedam teških ubistava, navodno je u velikoj panici zbog toga što mu preti doživotna robija, otkriva izvor Kurira!

Panika

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, nakon hapšenja advokata Dejana Lazarevića, koji je zastupao Miljkovića, Belivuka i još desetak njihovih saradnika, Miljković je pregovarao sa drugim advokatima i za njih navodno ima samo jedan uslov - da ga spasu doživotne kazne zatvora.

- Miljković, koji važi za glavnog inspiratora monstruoznih ubistava i nekoga ko je navodno smišljao načine na koje će nekoga oteti, mučiti i ubiti, navodno je tek nakon hapšenja Lazaravića postao svestan da se ovoga puta neće izvući.

- Suočen sa brojnim dokazima koje je tužilaštvo prikupilo, uspaničio se, pa od svojih advokata traži da ga odbrane od doživotne robije i da mu nekako srede da bude osuđen na 40 godina zatvora. Navodno, od onih sa kojima je pregovarao pokušavao je da dobije obećanje da će izbeći najveću kaznu - kaže izvor i dodaje da ni drugi okrivljeni pripadnici klana nisu u boljoj situaciji.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Veljko Belivuk i Marko Miljković Mesar su bili nerazdvojni

 

- Okrivljeni tek sad postaju svesni da će do kraja života ostati iza rešetaka - priča izvor i objašnjava da se njihova promena u ponašanju videla na pripremnom ročištu u Specijalnom sudu.

- Iako je sve išlo ka tome da se i ovo pripremno ročište odloži, jer je Miljković pronašao novog advokata, on je zatražio da izađe za govornicu i izjavi nešto. Na opšte iznenađenje, rekao je da nije siguran da li želi da advokat Milenko Cvijović bude njegov branilac, jer pregovori dugo traju - prepričava izvor.

Uznemireni

Veljku Belivuku je, priča izvor, posle ovog ispada pozlilo, jer, kako kaže, on nije očekivao da će sudija ipak odlučiti da ne odloži suđenje.

- Naglo se uznemirio, skočio mu je pritisak, i bilo je jasno da je Miljković istupio na svoju ruku - priča izvor:

- U sudnici se već može videti da su i drugi okrivljeni uznemireni, da svako od njih pokušava da nađe način da izbegne doživotnu robiju i da ih više ne zanima zajedništvo, već isključivo lični interes. Koliko su nervozni govori i to što sada svako gleda u pod, više nisu nasmejani, a nekoliko okrivljenih je tokom suđenja tražilo da ide u toalet.

Prema rečima izvora, među onima koji su sa Tužilaštvu za organizovani kriminal pregovarali oko statusa svedoka-saradnika su i okrivljeni Srđan Lalić i Vlade Draganić.

- Tužilaštvo je zasad odustalo od njih kao svedoka-saradnika, posle čega su upali u loše psihičko stanje. Na njemu i Draganiću se primećuje da su psihički pali - navodi izvor.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading