Ovaj Belivukov vojnik se spremao da ga izda! Nudio se Tužilaštvu kao treći svedok, ali odbijen! Svi mu zapamtili osmeh dok se sprema da dokrajči žrtvu!

Autor:

Hronika

14.06.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lalić se tereti da je počinio pet teških ubistava, za otmicu i nelegalno držanje oružja.

Ovaj Belivukov vojnik se spremao da ga izda! Nudio se Tužilaštvu kao treći svedok, ali odbijen! Svi mu zapamtili osmeh dok se sprema da dokrajči žrtvu!

Foto: youtube.com/Mario Sekulic

U Specijalnom sudu u Beogradu iz četvrtog pokušaja počelo je pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, a nedavno je Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo drugu optužnicu po kojoj se terete za ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Do sada su svedoci saradnici u ovom postupku Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević koji su članovi Belivukove krimi-grupe, a kako se saznaje, Srđan Lalić se ponudio da bude treći svedok saradnik, ali ga je sud definitivno odbio.

- Srđan Lalić se ponudio Specijalnom sudu da bude treći svedok saradnik, ali ga je sud dobio. Rekao je da želi status kao Hrvatin... - otkrio je sagovornik iz istrage ovog slučaja za Telegraf i dodao:

Foto: printscreen/RTVPink

Srđan Lalić dok se sprema da završi zločin

 

- Uradio je sve što je mislio da treba da bi se dodvorio nadležnima. Sve je pričao, ko je šta radio u klanu, kako su mu Belivuk i Miljković naređivali, kao i to da su mu uterali strah u kosti, ali to mu nije pomoglo da dobije status kao Hrvatin. On je tako nešto pokušavao i ranije, ali nije uspeo.

Inače, Lalić se tereti da je počinio pet teških ubistava, za otmicu i nelegalno držanje oružja.

Podsetimo i na fotografiju sa aplikacije "Skaj", a na kojoj su se on i Belivuk fotografisali sa jednom od žrtava, muškarcem koji je na toj slici i dalje bio živ, a spremali su se da ga "dokrajče".

Ono što je ostalo urezano u pamćenje svima koji su videli ovu sliku je upravo Lalićev osmeh dok se sprema da završi zločin.

Bonus video:

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

19.06.2022 19:29

Šta nudio se. Ujka Babić nudio da svedoči, pa da beži kod njega u Rusiju. Cela familija luda.