Pronađena Jana Špoljar (13)! Još se ne zna šta je sa preostalom decom nestalom iz Dečjeg sela!

Autor:

Hronika

02.06.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janin otac objavio je srećnu vest i zahvalio svima na pomoći da se dete pronađe.

Pronađena Jana Špoljar (13)! Još se ne zna šta je sa preostalom decom nestalom iz Dečjeg sela!

Foto: Facebook/Bendzamin Spoljar

Trinaestogodišnja Jana Špoljar, koja je nestala u ponedeljak iz dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, danas je na svu sreću pronađena!

Janin otac objavio je srećnu vest i zahvalio svima na pomoći da se dete pronađe. Za sada nije poznato da li su i ostali štićenici Dečjeg sela pronađeni.

- Drugari, Jana je nađena, hvala vam mnogo na pomoći, svima pojedinačno, jer ste mi pomogli mnogo, bez vas ne bih uspeo - rekao je otac nestale devojčice.

Devojčica je podsetimo nestala 30. maja zajedno sa još dve devojčice i jednim momkom koji su takođe štićenici ovog sela i deca bez roditeljskog staranja.

To su Andrijana Mandić, Mejra Dikulić i Stefan Tadić. Sve tri devojčice imaju 13 godina i idu u sedmi razred osnovne škole. Stefan ima 18 godina i navodno je momak Mejre Dikulić.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
maksa

03.06.2022 07:29

Oca po hitnom postupku u tvorza na jedno 2god, neka bude za primer drugima koji ovako "vaspitavaju" decu i do narocito zensku decu.