UŽAS U GORNJOJ BELOJ RECI! Sačekao da se komšija okrene, pa ga udario sekirom u glavu!

Autor:

Hronika

02.06.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Nove Varoši sinoć je uhapsila Lj. S. (75) iz sela Gornja Bela Reka koji je nešto ranije svog komšiju S. S. (55) udario sekirom u glavu.

UŽAS U GORNJOJ BELOJ RECI! Sačekao da se komšija okrene, pa ga udario sekirom u glavu!

Foto: pixabay.com/RTS/printskrin

S. S. je odmah prevezen u Opštu bolnicu Užice gde su mu lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma lobanje i obilnog krvarenja u mozgu zbog čega je tokom večeri prebačen na VMA.

Nemio događaj odigrao se u sredu oko 18 sati ispred kuće S. S. Dok je on, prema priči meštana Gornje Bele Reke, cepao drva u dvorište mu je došao Lj. S. Njih dvojica razgovarali su neko vreme sve dok se S. S. nije okrenuo kako bi nastavio sa cepanjem, a u tom trenutku je Lj.S . dohvatio jednu od sekira i udario ga u glavu.

Kako su ispričali očevici, dvojica komšija prethodno se nisu ni verbalno ni fizički sukobili, te motiv napada nije poznat.

Protiv Lj. S. je podneta krivična prijava za ubistvo u pokušaju i posle isteka zadržavanja biće predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading