TUŽILAŠTVO NAREDILO EKSHUMACIJU MUAMERA ZUKORLIĆA! Usane Zukorlić: Imam dokaze da mi je otac otrovan!

Autor:

Hronika

14.04.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je ekshumaciju tela bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića u sklopu istrage o utvrđivanju uzroka njegove smrti.

TUŽILAŠTVO NAREDILO EKSHUMACIJU MUAMERA ZUKORLIĆA! Usane Zukorlić: Imam dokaze da mi je otac otrovan!

Foto: printskrin

Tužilaštvo je u ponedeljak zadužilo predmet i postupa po krivičnoj prijavi koju je Republičkom javnom tužilaštvu podneo Zukorlićev sin, Usame. On je ovom tužilaštvu tada predao i laboratorijske nalaze koji, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac nije umro prirodnom smrću, već da je otrovan.

- U sklopu istrage uzeta je izjava od Usame Zukorlića, a potom i dat nalog da se izvrši ekshumacija tela pokojnog Muamera Zukorlića, sa čim se porodica saglasila. Tačan dan ekshumacije još uvek nije poznat, ali će biti vrlo brzo - rekao je izvor u Tužilaštvu za radio Sto plus.

Foto: Printskrin/Youtube

Usame Zukorlić veruje da mu je otac otrovan hranom ili teškim metalima

Usame Zukorlić, koji je nasledio oca na čelu partije, u obraćanju javnosti rekao da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je Muamer otrovan teškim metalima, a druga da je otrovan hranom.

Podsetimo, bivši sandžački muftija preminuo je iznenada 6. novembra, u 51. godini. Kao uzrok smrti tada je navođen srčani udar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading