DETALJI KRVAVE DRAME U SUBOTICI: "Čuo se vrisak i čovek je pao", prolaznici ostali šokirani

Autor:

Hronika

12.03.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Subotici nasred ulice izvršen pokušaj ubistva. Gotovo na bizaran način, stariji čovek od 78 godina, dohvatio se pribora za šivenje i nasrnuo na muškarca (48) i naneo mu teške povrede u predelu stomaka.

DETALJI KRVAVE DRAME U SUBOTICI: "Čuo se vrisak i čovek je pao", prolaznici ostali šokirani

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Kako se saznaje, na ulici je bilo i prolaznika, koji su primetili samo da je neko vrisnuo i pao, dok se napadač brzo udaljio odmah sa mesta zločina.

Međutim, osumnjičeni nije umakao, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su Subotičanina M. B. (1944), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je danas na ulici presreo oštećenog i oštrim predmetom naneo mu ubod u stomak, a zatim pobegao. Policija ga je ubrzo identifikovala i kod njega je pronađeno šilo, kojim je kako se sumnja, naneo teške povrede četrdesetosmogodišnjem muškarcu.

Republika

Foto: pixabay.com

Hitna pomoć

Kako se nezvanično saznaje, razlog napada osumnjičenog na mlađeg čoveka je nerešeni sukob iz ranijeg perioda. Povređeni muškarac je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici. Na hirurgiji mu je urađena neophodna intervencija i nije životno ugrožen, piše Kurir.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading