RAZBOJNIŠTVO U PANČEVU: Vilama napali muškarca pa ga opljačkali

Autor:

Hronika

09.03.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, Policijska uprava u Pančevu zadržala je osumnjičene S.Š. i N.S. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

RAZBOJNIŠTVO U PANČEVU: Vilama napali muškarca pa ga opljačkali

Foto: Pixabay

 S.Š. se stavlja na teret i krivično delo laka telesna povreda jer su dana 07.03.2022. godine u Samošu uz pretnju da će "vilama" napasti oštećenog V.P., od njega oduzeli novčani iznos od 400 evra i 11.700 dinara.

Zatim su ga udarali "vilama" po glavi i licu, a N.S. tražio novac i pretresao ga po džepovima dok je oštećeni ležao na zemlji, usled čega je oštećeni R.M. zadobio lake telesne povrede.

Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu naložila je da se izvrši uviđaj, da oštećeni B.P. i R.M. u njenom prisustvu izvrše prepoznavanje osumnjičenih, koji su sa sigurnošću prepoznali N.S. i S.Š. kao izvršioce krivičnih dela, po privođenju saslušani su od strane OJT Pančevo, te su se branili ćutanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading