ODREĐENO ZADRŽAVANJE MOMKU (19): Presreo muškarca, oteo mu sat i mobilni, pa mu tražio 250 EVRA ukoliko želi svoje stvari nazad?!

Autor:

Hronika

12.02.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru brzim i efikasnim radom, za samo par sati, rešili su krivično delo razbojništvo i uhapsili su V. R. (19) iz ovog grada osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.

ODREĐENO ZADRŽAVANJE MOMKU (19): Presreo muškarca, oteo mu sat i mobilni, pa mu tražio 250 EVRA ukoliko želi svoje stvari nazad?!

Foto: Profimedia

On se sumnjiči da je juče u popodnevnim časovima u Partizanskoj ulici prišao 29.godišnjem muškarcu i nakon kraće rasprave fizički ga napao, oborio na zemnju i sa ruke mu skinuo sat i oteo mobilni telefon, da bi nakon toga istom rekao da mu donese 250 evra ako hoće predmete nazad, a zatim se uputio u nepoznatom pravcu, prenosi Blic.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading