ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE UHAPŠENOG KRSTIĆA: Iće i piće, ali i "problematična" veš mašina! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.02.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni Krstić važi za jednog od poznatih humanitaraca u Srbiji, ali i regionu.

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE UHAPŠENOG KRSTIĆA: Iće i piće, ali i "problematična" veš mašina! (FOTO)

Foto: Instagram/vojkan.krstic

Vojkan Krstić, priveden je danas zbog mahinacija sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu. On je time oštetio tri beogradske opštine za oko 10 miliona dinara. Na više lokacija u Beogradu MUP je obavio i pretrese. U akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pored Krstića uhapšeno je i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri. Obavljeni su pretresi na više lokacija u Beogradu kao i u Jajincima, gde se nalazi objekat Spasilačkog centra Srbije, za koji očevici kažu da "izgleda kao kasarna".

Ko je Vojkan Krstić?

Krstić inače ima 39 godina i važio je za uspešnog biznismena i vlasnika jedne beogradske građevinske firme. Njegov moto je bio da se samo radom može doći do uspeha. Važio je i za jednog od poznatih humanitaraca u Srbiji, ali i regionu, a za sebe je govorio da dobra dela čini čim mu se ukaže prilika te da je s takvim životom započeo u 24. godini, kad se teško razboleo.

Krstić je aktivan na Insagramu, pa u jednom od novijih postova napisao je sledeće: Običan čovek koji živi svojom dušom i srcem. Uz to je postavio snimak iz kafane na kojem se vidi kako nazdravlja dok se u pozadini čuju muzika i "svirci".

Za sebe je tada rekao i da je veoma pobožan.

- Radim i po 20 sati dnevno, malo spavam ali zarađujem dosta. Volim svoju zemlju i svoj narod mnogo i zato pomažem koliko god mogu. Ipak ljudima ne pomažem novčano, već im kupujem ono što im je najpotrebnije, zapošljavam ih i popravljam njihove domove, izbegavam da im dajem novac - ističe on.

Krstić je rekao i da ne pije i ne puši, ali da se bavi ekstremnim sportovima jer ima ludačku energiju. Obrenovčani ga pamte kao požrtvovanog spasioca tokom velikih poplava 2014, gde je osim ljudi spasavao i pse i mačke.

Pre pet godina kupio je i nekoliko kućica za pse i smestio ih na tri lokacije u Beogradu.

- Pre nekoliko dana otišao sam do pošte na Kumodražu i video dva psa koja su drhtala od zime, sklupčani jedan do drugog jer je napolju bio minus. Odmah sam otišao i kupio im kućice, nisam mogao da ih gledam kako se smrzavaju. Dečaka iz kraja sam zamolio da im svakoga dana kupuje hranu i dao mu novac koji će potrošiti za te potrebe. Zatim sam otišao i kupio još četiri kućice sa hranom koje sam smestio na Trošarini i na Jajincima - ispričao je tada pa dodavši i da je beskućnika kog je video na ulici okupao, obukao i zaposlio u svojoj firmi.

Za medije u Republici Srpskoj svojevremeno je izjavio i da je vezan za Vardište, pogranično mesto kod Višegrada, jer mu je tu majčin zavičaj.

- Vardište volim jer mi je tu majčin zavičaj i imam jednu poslovicu da je bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu. Ipak mislim da je među narodom najlepše i ja se tako osećam jer sam prizeman čovek. Najveći razlog što sam napravio sportske terene u Vardištu je moja majka. Moja porodica je uvek bila uz mene i ja želim na ovaj način da pokažem poštovanje. A Spomenik Generala Masala smo napravili na sredini centra, kao znak poštovanja prema hrabrom čoveku i mi mlađi moramo da poštujemo junake da bi neko sutra poštovao i nas - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Suzana

09.02.2022 13:18

Taman sam htela da pitam odakle je ovo cudo,kad ono,naravno,Jovicicev zemljak,od tih humanitaraca propade Srbija,sve opljackase!