UBIO CIMERA SEKIROM, SVOJOM ODBRANOM ŠOKIRAO TUŽIOCA: Srbija bruji o jezivom zločinu u Negotinu, OVAKO JE SVE POČELO!

Autor:

Hronika

04.03.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deviznom penzioneru Miodragu P. iz Negotina koji se sumnjiči da je u sredu usmrtio svog dugogodišnjeg prijatelja, određen je pritvor od mesec dana zbog krivičnog dela teško ubistvo.

UBIO CIMERA SEKIROM, SVOJOM ODBRANOM ŠOKIRAO TUŽIOCA: Srbija bruji o jezivom zločinu u Negotinu, OVAKO JE SVE POČELO!

Foto: pixabay.com/RTS/printskrin

Devizni penzioner Miodrag P. (72) iz Negotina, koji se sumnjiči da je sekirom u sredu presudio dugogodišnjem prijatelju Gorana M.  (52), saslušan je juče pred tužiocem Višeg suda u Negotinu gde se branio ćutanjem, saznaje "Telegraf.rs". 

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Ovaj potez iznenadio je i samog tužioca jer je poznato da je Miodrag nakon zločina sam pozvao policiju i izašao ispred zgrade da ih sačeka.

Policajcima je rekao da je ubio prijatelja jer mu je potrošio celu penziju. Inspektori su zatekli telo nesrećnog čoveka u stanu, a pored njega krvavu sekiru. Miodrag je objasnio policajcima zbog čega je presudio prijatelju. Rekao je da je ubistvo prethodila svađa - kaže izvor.

Kako su komšije svedočile, ubijeni je bio poznat po pozajmljivanju novca, a govorilo se i da imao problema sa kockom.

Zločin se dogodio u sredu u stambenoj zgradi u Negotinu. Obdukcija ubijenog Gorana pokazala je da je usmrćen udarcima u glavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading