UBISTVO U NEGOTINU: Nakon svađe, cimera ubio sekirom na spavanju

Autor: Republika

Hronika

03.03.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica hladnokrvno sačekao da žrtva premine a zatim pozvao policiju.

UBISTVO U NEGOTINU: Nakon svađe, cimera ubio sekirom na spavanju

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Više javno tužilaštvo  u Negotinu odredilo je zadržavanje M.P. (72) iz Negotina zato što je  sekirom ubio G.M.(52) iz Negotina.

Obavljen je uviđaj I naložena obdukcija. Po do sada prikupljenim obaveštenjima osumnjičeni  je bio u dobrim odnosima sa sada pok G.M. stanovao je u njegovom stanu i pozajmljivao mu novac.

Po dogovoru, oni  su trebali zajedno da odu u Dom zdravlja i testiraju se na Koronu radi odlaska na rad u inostranstvo, međutim G.M. nije hteo da pođe a osumnjičenom je rekao da nema novca zbog čega se osumnjičeni iznervirao jer je G.M. prethodnog dana dao 900 eura, te je sačekao da G.M. zaspi a potom uzeo sekiru i njome udario G.M. više puta po glavi I naneo mu teške i po život opasne povrede, nakon čega je sačekao da žrtva  premine, kada se to dogodilo izašao je iz stana i događaj prijavio policiji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading