IMA POVREĐENIH! Sudar tri vozila kod Čačka!

Autor:

Hronika

01.03.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Stančiću kod Čačka.

IMA POVREĐENIH! Sudar tri vozila kod Čačka!

Foto: Printskrin/RINA

RINA

Na starom putu od Čačka ka Kraljevu u mestu Stančići došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila.

Do nesreće je došlo kada je na starom putu od Čačka ka Kraljevu u mestu Stančići jedan auto preticao kolonu vozila i sudario se sa automobilom koji mu je išao u susret.

U nesreći su učestvovala tri vozila, a jedno lice zadobilo je teške povrede opasne po život.

- Do udesa je došlo kada je vozač koji se kretao iz pravca Čačka preticao kolonu vozila i tom prilikom sudario se sa automobilom koji mu je dolazio u susret. Od siline udara vozilo koje je izazvalo sudar odbačeno je u suprotnu traku gde ga je udario kamion - rekao je za RINU jedan od učesnika u ovom udesu.

Saobraćaj na ovoj deonici je bio prekinut dok je trajao uviđaj, pa je formirana dugačka kolona vozila. Stari magistralni put od Čačka ka Kraljevu važi za jednu od rizičnijih deonica na ovom području, a usled neprilagođene brzine često dolazi do saobraćajnih nezgoda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

01.03.2022 20:04

Stancici nisu na starom putu za Kraljevo vec na potpuno drugom. Bar se malo raspitajte kad pisete ovako nesto, ipak su ovo ozbiljne stvari, nesreca je u pitanju. Stancici su na putu Cacak - Mrcajevci.