KO JE KRIV ZA POGIBIJU MALOG ALEKSANDRA (5)!? Tužilaštvo u Požarevcu odbacilo prijavu protiv vozača! DVODNEVNO PORODIČNO SLAVLJE OKONČANO TRAGEDIJOM!

Autor:

Hronika

07.02.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu odbacilo je krivičnu prijavu protiv S.M. (25) iz okoline Požarevca, sa prebivalištem u Austriji, koji se sumnjičio da je 11. aprila prošle godine u usmrtio petogodišnjeg A.B. iz Kostolca.

KO JE KRIV ZA POGIBIJU MALOG ALEKSANDRA (5)!? Tužilaštvo u Požarevcu odbacilo prijavu protiv vozača! DVODNEVNO PORODIČNO SLAVLJE OKONČANO TRAGEDIJOM!

Foto: printskrin/facebook

Prijava je odbačena jer je veštačenjem utvrđeno da osumnjičeni vozač nije kriv za pogibiju dečaka.

Ova tragedija desila se na periferiji Požarevca, oko 18 sati, kada je S.M. pristigao kod druga koji je slavio punoletstvo, a koji je bio ujak stradalog dečaka.

U pokušaju da preparkira svoj auto, krenuo je unazad i tom prilikom teško povredio dečaka, koji je ubrzo preminuo. Alkotestiranjem utvrđeno je da u trenutku nesreće vozač nije bio pod dejstvom alkohola.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda tada mu je odredio jednomesečni pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi pobegao u Austriju.

Za krivično delo za koje je bio osumnjičen – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zakonom je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading