OTKRIVAMO! Evo kako su se Dijanini batinaši branili pred tužiocem!

Autor:

Hronika

23.02.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove i Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije saslušani su u Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu, otkriva Republika.

OTKRIVAMO! Evo kako su se Dijanini batinaši branili pred tužiocem!

Foto: Printscreen/Instagram

Prema našim informacijama, dvojac koji je u policijskim krugovima poznat kao Dača i Mika, u svom iskazu pred tužiocem tvrdili su da nije tačno ništa od onoga što im se stavlja na teret.

Kako Republika saznaje, oni su negirali da su prvi nasrnuli na M.V. načelnika odeljenja u Interpolu, već da je on napao njih.

Da je reč o očiglednoj laži, svedoči i snimak koji je Republika prva objavila, a na kome se vidi kako je Stojanović nasrnuo na kolegu, da bi mu se potom u brutalnom napadu priključio i Radovanović.

Prema našim informacijama, nakon saslušanja tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema oba osumnjičena odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog i ostale svedoke, narediti vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Podsetimo, o policajcima Dači i Miki Srpski telegraf i portal Republika pisali su u više navrata, nakon što je otkriveno da se radi o dvojici najbližih saradnika Dijane Hrkalović.

Obojica su, kada je policiju preuzela nova garnitura, smenjeni sa svojih položaja, koje su koristili da po Hrkalovićkinom nalogu završavaju prljave poslove za "kavački klan" Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara - kažu za Srpski telegraf izvori upućeni u delovanje ove ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading