NAČELNIKA INTERPOLA PRETUKLI BATINAŠI NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Službe su zabeležile i kontakte sa grupom Darka Šarića

Autor: Republika

Hronika

22.02.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Republika, načelnika odeljenja Interpola pretukli su ljudi koje je na funkcije u policiji postavio tadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović!

NAČELNIKA INTERPOLA PRETUKLI BATINAŠI NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Službe su zabeležile i kontakte sa grupom Darka Šarića

Foto: Tanjug/J. Mamula/ Republika

Batinaši Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, koji su mučki prebili načelnika Interpola M. V, postavljeni su na funkcije u policiji u vreme bivšeš ministra unutrašnjih poslova nebojše Stefanovića.

Prema saznanjima našeg portala, Stefanoviću, koji je sada ministar odbrane, je jedan od prvih poteza pošto je preuzeo resor MUP bio postavljenje na funkciije Stojanovića i Radovanovića.

Inače Stojanović i Radovanović su povezani sa kavčanima, a prema našim saznanjima, službe su zabeležile i njihove kontakte sa kriminalnom grupom Darka Šarića.

Podsetimo, Stojanović i Radovanović su juče usred bela dana mučki prebili načelnika Interpola M. V., a Republika je došla u posed video snimka na kojem se vidi šta se dešavalo na Cvetnom trgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading