OVAKO JE MUČKI PRETUČEN NAČELNIK INTERPOLA! Batinaši sarađuju sa kavčanima, proganjali mu ženu i dete! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

22.02.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnika odeljenja u Interpolu M. V. prebijen je od strane Danila Stojanovića i Milutina Radovanovića, koji su dovođeni u vezu sa kavačkim klanom, saznaje Republika!

OVAKO JE MUČKI PRETUČEN NAČELNIK INTERPOLA! Batinaši sarađuju sa kavčanima, proganjali mu ženu i dete! (VIDEO)

Foto: Republika/Printscreen

Portal Republika je došao u posed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako dvojica siledžija napadaju M. V. na Cvetnom trgu u Beogradu usred bela dana.

Prema našim saznanjima Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kiminalističko-obaveštajne poslove (SKOP) i Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije su danima unazad proganjali ženu i dete M. V. u naselju u kojem žive.

Ceo događaj se desio juče u kafiću "Harizma" na Cvetnom trgu kada se M.V. sastao sa svojim kolegom iz sedišta Direkcije policije B. D., i dok su sedeli za prvim stolom u bašti kafića, prišao im je njihov nekada zajednički kolega Danilo Stojanović, nakon čega je najpre došlo do verbalne prepirke između Danila i Milana, a zatim je Milan odgurnuo Danila koji se tada udaljio iz kafića.

Posle par minuta u "Harizmu" se vraća Danilo sa Radovanović Milutinom, i tada dolazi do tuče u kojoj je sa jedne strane učestvovao M.V., a sa druge Danilo i Milutin, kojom prilikom je Milutin zadao više udaraca pesnicom M.V. i na taj način ga povredio. 

Osoblje kafića i B.D. uspeli su da ih razdvoje i tada se  Danilo i Milutin udaljavaju ka Slaviji, a M.V. se vraća na posao. Povređeni M.V. je lekarsku pomoć zatražio u KBC Zemun, gde je dežurni ortoped konstatovao teške telesne povrede -prelom petog prsta desne šake i neurohirurg konstatovao lakše telesne povrede - nagnječenje poglavine, dok je na KCS maksilofacijalni dežurni otorinolarinoglog konstatovao prelom vilice. 

M. V. se, iako se sam obračunao sa dvojicom nasilnika, dobro držao i odolevao im koliko je mogao.

Inače, kako su Srpski telegraf i Republika ranije pisali, Danilo Stojanović zvani Dača i Milutin Radovanović su dovođeni u vezi sa kavačkim klanom, a blisko su sarađivali sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović.

Stojanović je bio načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove (SKOP), dok je Radovanović bio koordinator u direkciji policije i s tog mesta je potom smenjen. Radio je na poslovima po nalogu Dijane Hrkalović.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stojan

22.02.2022 10:33

Sramota ovako da brukaju sluzbu, otislo sve u tri lepe

Odgovori 51 4
Djordje

22.02.2022 11:21

Mafija!!!!

carbone

23.02.2022 08:12

Nista lepse nego gledati kada se drotovi pokace oko mesanja u sljaku