ITALIJANSKA POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOKAINA SA BRODA GDE JE PRONAĐEN SRBIN SA PREREZANIM GRKLJANOM! Uhapšena dvojica muškaraca!

Autor:

Hronika

08.02.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U Đenovi je zaplenjeno preko 400 kilograma kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru u kom je bila kafa iz Brazila, a pored droge na brodu MSC Adelaide pronađen je i zaklan moreplovac (50), državljanin Srbije

ITALIJANSKA POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOKAINA SA BRODA GDE JE PRONAĐEN SRBIN SA PREREZANIM GRKLJANOM! Uhapšena dvojica muškaraca!

Foto: Printskrin/gdf.gov.it

Prema navodima italijanskih medija, na brodu je zaplenjeno tačno 445 kilograma kokaina.

 

- Teretnjak MSC Adelaide je u nedelju uplovio u luku u Đenovi. Detaljnim pregledom utvrđeno je da se droga nalazi u jednom kontejneru gde je kafa, bilo je skoro 450 kilograma droge, koja je bila obložena u nekim kesama - prenose tamošnji mediji i dodaju:

 

- Istražitelji su uhapsili dvojicu mušakaraca, koje su zatekli na brodu. Reč je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papeu. Tada je jedan od njih uhvaćen kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor. Vrednost zaplenjene droge na tržištu bi bila 30 miliona evra.

Italijanski mediji pišu da je nakon kontrole broda pronađeno i telo Srbina.

- Srpski moreplovac je bio zaklan, prerezano mu je grlo. Naložena je obdukcija Srbina, posle koje će se znati kako je zaklan - piše Genova 24.it.

Italijanski mediji navode da se smrt Srbina ispituje, a ne isključuje se ni mogućnost da je izvršio samoubistvo. Međutim, sumnjivo je to što oružje nije nađeno pored tečžla.

- Oružje, nož ili možda rezač kojim je moreplovcu prerezao grkljan nije pronađeno, a njegove kolege s broda rekle su policiji da se on najverovatnoije ubio. Ovi njihovi navodi detaljno se proveravaju - pišu medeiji.

Prema navodima medija, u toku je istraga.

- Istraga tužioca, koju koordinira zamenik tužioca Federiko Manoti, nastavlja se, a trenutno se radi i na potrazi za saučesnicima. Brod će ostati privezan u luci nekoliko dana, kako bi se omogućila istraga - dodali su oni.

 

 

Komentari (0)

Loading