BUDO BANANA TVRDI DA MU SE DESILA ISTA STVAR KAO BOKANU! Kaže da je njegovoj ćerki i njemu podmetnut kokain! ANGAŽOVAO AGENTA DEA DA ISTRAŽI SLUČAJ!

Autor:

Svet

17.01.2022

17:39

Budimir Krstović, zvani Budo Banana u čijem je magacinu u Zeti prošle godine pronađeno 1.206 kilograma kokaina danas je u podgoričkom Višem sudu izjavio da je postupak protiv njega i ćerke Marine Krstović, koja je takođe u pritvoru "namešten kako bi se napravila policijsko-politička priča.

BUDO BANANA TVRDI DA MU SE DESILA ISTA STVAR KAO BOKANU! Kaže da je njegovoj ćerki i njemu podmetnut kokain! ANGAŽOVAO AGENTA DEA DA ISTRAŽI SLUČAJ!

Printskrin

Krstović je predložio sudu da se postupak obustavi, prenosi crnogorska Pobjeda.

- On je zatražio od nadležnih da uporede njegov slučaj sa slučajem zaplene kokaina u magacinu supermarketa od pre nekoliko dana, ističući da mu se dogodila potpuno ista situacija kao i njegovom prijatelju Draganu Bokanu. Predočio je sudu da je na rasvetljivanju celog slučaja, zbog kojeg se sa ćerkom našao iza rešetaka angažovao bivšeg agenta DEA-e - prenosi ovaj dnevnik.

Marina Krstović je, kako navode, sudu ukazala da je u nekoliko navrata netačno prevedena njena komunikacija sa dobavljačem iz Ekvadora vezano za poručivanje banana. Ona nije sporila da je sa dobaljačima ugovarala cenu i količinu banana koje je kupovala kompanija njenog oca, ali je pred sudom tvrdila da su optužbe tužilaštva protiv nje i njenog oca bez utemeljenja i zatražila obustavu postupka zbog nedostatka dokaza.

Sa druge strane, zastupnik optužbe, tužiteljka Tanja Božović je ostala u celosti pri podignutoj optužnici i dokazima koji su prikupljeni u istrazi i predložila sudu njeno potvrđivanje.

Budimir i Marina Krstović uhapšeni su nakon što je policija u njihovom magacinu u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice 24. avgusta u bananama pronašla i zaplenila kokain. Lisice su stavljene prvo njegovoj ćerki, a zatim i Budimiru Krstoviću, koji je u vreme zaplene boravio u Beogradu.

Komentari (0)

Loading