DA JE ESKOBAR ZNAO ZA CRNU GORU, NIKAD NE BI ŽIVEO U KOLUMBIJI: Budo Banana pao sa TONU i po kokaina i pustili ga na slobodu!

Autor:

Svet

29.08.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za istragu Radomir Ivanović kasno sinoć odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću i njegovoj kćerki Marini odredi pritvor do 30 dana.

Republika

Foto: youtube.com/Portal Standard

Foto: Ilustracija

To je Novostima potvrđeno iz više izvora. Sudija Ivanović im je umesto pritvora, izrekao mere zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Na ovakvu odluku sudije za istragu tužilaštvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome da li će se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne, biti poznata najverovatnije sutra.

Marina Krstović uhapšena je 26. avgusta, a njen otac Budimir dan kasnije zbog sumnje da su učestvovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplenjenog u zetskom selu Mojanovići.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading