ZAPLENJENO ČAK 285 KILOGRAMA DROGE! Velika policijska akcija! SEDAM OSOBA ZAVRŠILO IZA REŠETAKA!

Autor:

Hronika

16.01.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, SBPOK-a, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, zaplenili su 285 kilograma marihuane.

ZAPLENJENO ČAK 285 KILOGRAMA DROGE! Velika policijska akcija! SEDAM OSOBA ZAVRŠILO IZA REŠETAKA!

Foto: printskrin

Uhapšeno je sedam članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila F. V. (1994) iz Sremske Mitrovice, koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, D. N. (1994), C. V. (1995), P. L. (1978) iz Novog Sada, B. N. (1988), iz Prijepolja i B. D. (1991) iz Sremske Mitrovice zbog sumnje da su njeni članovi.

Policijski službenici su prilikom pretresa kamiona u dvorištu kuće P. L. u okolini Novog Sada, pronašli oko 130 kilograma marihuane, zapakovane u više paketa, kao i veću količinu deviznog novca.

U okviru iste akcije, polovinom decembra prošle godine, uhapšen je i M. V. (1996), iz Sremske Mitrovice, koji se od tada nalazi u pritvoru, kada je na graničnom prelazu Bački Breg zaustavljen kamion, kojim je on upravljao, i u specijalno izrađenim bunkerima kamiona pronaćeno 145 paketa marihuane, ukupne težine oko 155 kilograma.

Osumnjičeni članovi organizovane kriminalne grupe su, u prethodnih nekoliko meseci, kako se sumnja, krijumčarili marihuanu iz Crne Gore u Srbiju, radi dalje prodaje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading