SVAKA OD SEDAM DEVOJAKA JE U TOM PERIODU IMALA LOŠ ODNOS SA OCEM: Aleksić negirao krivicu, rekao za optužnicu da je glupost

Autor:

Hronika

02.02.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mika Aleksić u Višem sudu u Beogradu izneo je danas svoju odbranu i negirao krivicu za sve što mu se stavlja na teret.

SVAKA OD SEDAM DEVOJAKA JE U TOM PERIODU IMALA LOŠ ODNOS SA OCEM: Aleksić negirao krivicu, rekao za optužnicu da je glupost

Foto: ST/D. Kadić

- Ova optužnica je gupost! Greška je sve što je navedeno. Ovo su bolesne tvrdnje da sam izvršio ova krivična dela sa kojima nemam apsolutno ništa. Od kad sam uhapšen natpisa u novinama ima na 4.684 strane bez i jedne moje izjave. Predlažem da sudu predam fleš na kome je spisak naslova na 498 strana od 16. januara od kad sam uhapšen - rekao je Aleksić pred sudom, prenosi Kurir.

Kako kaže, devojke koje ga optužuju imale su loš odnos s ocem.

- Svaka od sedam devojaka u tom periodu ima problem i loš odnos sa ocem, porodicom. I Milena i Iva imaju traume u tom periodu a one su to tad nagoveštavale. Samo jedna od devojaka ima normalan i stabilan porodični odnos. Ovo je pritisak, čak u optužnici ima prepisanih citata i rečenica iz novina. Od reči do reči. Govorim o sebi u trećem licu kako bi mogao da lakše sagledam istinu - naveo je Aleksić.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mika Aleksić (desno)

Sudija je nekoliko puta pokušavao da skrati veoma opširno izlaganje Aleksića.

- Ovo je pokušaj tužilaštva da se optuži ličnost u nedostatku dokaza. Za neke glumice koje su me optužile ispostaviće se da su bolje glumice u životu nego u profesiji. Negiram da sam bio nastavnik nego sam svih 40 godina bio režiser.

Miroslav Aleksić je nakon pauze novinarima rekao da je "ovo afera Radulović, a ne afera Aleksić."

Podsetimo, njega su prijavile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, kao i još neke devojke polaznice njegove škole za silovanja i polna uznemiravanja. Podsetimo, Aleksić je bio uhapšen 16. januara i do 10. septembra prošle godine je boravio u Centralnom zatvoru, a od tada je u kućnom pritvoru sa nanogicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Marki

02.02.2022 12:06

Gospodin covek....

Kure...

02.02.2022 12:12

Like a boss....

Nemanja

02.02.2022 14:16

Ispada da su jedna drugoj upadale u termin