KONAČNO: Fudbaler posle dve godine pristupio na suđenje, besnim poršeom izazvao udes i pobegao sa lica mesta

Autor:

Hronika

01.02.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje fudbaleru Stefanu Mihajloviću(28) za izazivanje saobraćajne nesreće u maju 2015., a u kojoj je poginuo Dragan Radoičić danas je održano pred Višim sudom u Beogradu, nakon dve godine odlaganja.

KONAČNO: Fudbaler posle dve godine pristupio na suđenje, besnim poršeom izazvao udes i pobegao sa lica mesta

Foto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72

Stefan Mihajlović je prethodno slao opravdanaja preko branioca da zbog pandemije korona virusa ne može da dođe iz Kine u kojoj se profesionano bavi fudbalom u Drugoj kineskoj ligi.

- Konačno ste tu - konstatovala je sudija Svetlana Galić na početku ročišta pred promenjenim većm, a fudbaler je uzvratio da će ubuduce dolaziti na pretres.

Mihajlović je rekao da priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret kako je i ranije rekao. Branilac optuženog je predložio da se saslušaju svi svedoci koji se pominju u optužnici zbog principa neposrednosti, uz dva nova lica koje je odbrana navela kao očevice. Sudija je usvojila predlog odbrane i zakazala pretres za mart.

Republika

Foto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72

Fudbaler Stefan Mihajlović

Podsetimo, Stefan Mihajlović je u maju 2015. u to vreme kao fudbaler Rada, udario svojim "porše kajenom" u "punto"za čijim volanom je bio Dragan Radoičić (54) a zatim pobegao. Radoičić je zbog teških povreda bio u veštačkoj komi i preminuo je nakon više od dvadeset dana borbe za život.

Mediji su posle udesa pisali da se Mihajlović policiji predao tek nakon osam sati navodeći da je nakon predaje policija izmerila fudbaleru utvrdila prisustvo manje količine alkohola u krvi, te se spekulisalo da je stepen alkoholisanosti bio daleko veći u trenutku nesreće.

Ono što je dodatno ovaj slucaj učinilo kontroverznim je izjava svedoka koji je dao iskaz policiji na uvidaju, a potom tužiocu na saslušanju. Svedok je tvrdio da je Mihajlović prošao pri velikoj brzini kroz crveno svetlo, ali je posle dva dana promenio iskaz posle kojeg su Mihajloviću omogućili da se brani sa slobode. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading