DANAS SAHRANJUJU ANĐELU: Očajna porodica ne želi ni da čuje za devojku koja je POVEZLA U SMRT

Autor:

Hronika

01.02.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U varoši Predejane od subote zavijene u crno zbog udesa u kojem je život izgubila Anđela Milovanović (20) kao i njena godinu dana starija drugarica Katarina Petković za kojom se i dalje traga po koritu Južne Morave, danas će biti sahranjena stradala Anđela.

DANAS SAHRANJUJU ANĐELU: Očajna porodica ne želi ni da čuje za devojku koja je POVEZLA U SMRT

Foto: Društvene mreže

Ožošćena porodica Milovanović neće ni da čuje za meštanku Anđelu Stoilović jer je pod dejstvom alkohola bahato vozeći golf, kobne noći njihovo dete povezla u smrt, kažu komšije za Republiku.

- Mi živimo u malom mestu i svi se međusobno znamo mnogo dobro. Njih četiri koje su te noći bile zajedno u gradu su zajedno išle u školu, ali od tinejdžerskih dana su roditelji poginulih devojaka branili ćerkama da se druže sa Anđelom Stoilović zbog nestašluka koje je pravila.Ona je oduvek nemirne prirode i od kad vozi i to radi prilično bahato i voli da popije i posle toga da sedne za volan. Milovanovići su sada očajni jer ih ćerka nije slušala za druženje sa imenjakinjom, koje je evo platila glavom -  priča komšija koji poginule devojke opisuje kao uzorne i vredne i kaže da je njihova pogibija preveliki gubitak za čitav kraj.

Republika

Foto: SVS

Automobil sleteo u Južnu Moravu

 

Preživele devojke su sestre

Izvor iz istrage kaže da Anđela Stoilović i Kristina Mitrović koje su uspele da se izvuku iz automobila koji je sleteo sa mosta u reku, svesno izbegavaju saslušanje pred policijom i tužiocem. 


- Kristina je na velikoj muci jer želi da prikrije činjenice kojima se tereti Stoilovićeva koja joj je i sestra, a na drugoj strani je neutešna zbog smrti dve drugarice. Preživele se prema savetu advokata izjašnjavaju da još nisu spremne za saslušanje jer su psihički nestabilne te traže da i dalje ostanu u bolnici i oporave se - otkriva izvor Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Stojan

01.02.2022 08:53

Pa mozda ona nije naterala njihovu cerku da sedne u auto sa njom. Ne treba nikog kriviti sada kas su sve izginule. Kako da okrive mrtvu osobu.

Odgovori 4 11
Dada

02.02.2022 02:28

@Stojan - Devojka- vozac je prezivela. I suvozacica. A dve su poginule.