PRONAĐENO TELO DEVOJKE, ZA JOŠ JEDNOM SE TRAGA: Automobil sleteo u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana

Autor:

Hronika

29.01.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene, telo jedne devojke je isplivalo a za još jednom devojkom se traga, dogodila se rano jutros na putu Vladičin Han - Predejane kada je automobil "Golf 5" upao u Južnu Moravu.

PRONAĐENO TELO DEVOJKE, ZA JOŠ JEDNOM SE TRAGA: Automobil sleteo u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana

Foto: SVS

Automobil sleteo u reku

Nesreća se dogodila oko 4 sata kada je automobil je skliznuo u reku u blizini tunela "Manajle".

Republika

Foto: Republika

Hitna pomoć

U vozilu su se nalazile S. A. (21), M. K. (20), P. K. (22) i M. A. (21) iz Predejana. Vozilo je iz za sada nepoznatog razloga probilo zaštitnu ogradu i sletelo u korito reke Južne Morave pri čemu su S.A. i M.K. uspele da izađu iz vozila i njima se ukazuje pomoć u bolnici u Vranju.

U toku je uviđaj i do sada je pronađeno telo jedne od dve stradale devojke dok se za drugom traga. Vozilo je u vlasništvu S.A. a utvrđuje se ko je istim upravljao.

Po do sada prikupljenim obaveštenjima vozilom je upravljala S. A.koja ima probnu dozvolu od oktobra prošle godine i nije smela da upravlja vozilom posle 23 sata, a pored toga alkostestom utvrđeno da je imala 0.3 promila alkohola u krvi, zbog čega je dat nalog da joj se u dva navrata uzme krv kako bi se veštačenjem precizno utvrdila količina alkohola u vreme nezgode.

Za nestalom devojkom traga svo raspoloživo ljudstvo policijske stanice Vladičin Han.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading