FOTOGRAFIJE KOJE MAJA ČUVA ŠOKIRALE SVE: Nova misterija u istrazi nestanka Mateja Periša (FOTO)

Autor:

Hronika

29.01.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu izazvao je veliku pažnju javnosti u čitavom regionu. U istragu su se, osim srpske i hrvatske policije, uključili i sami građani, koji u raznim grupama na društvenim mrežama analiziraju svaki detalj ovog slučaja.

FOTOGRAFIJE KOJE MAJA ČUVA ŠOKIRALE SVE: Nova misterija u istrazi nestanka Mateja Periša (FOTO)

Foto: Facebook

Ovog puta priča se opet zavrtela oko Maje Sopte i misteriozne mape u njenom telefonu koja se poklapa sa trasom kojom je trčao Matej.

Maja je već dovođena u vezu s nestankom Mateja. Jedna od spekulacija bila je da je kobne večeri išao nju da traži. Maja se oglasila skoro za medije kada je negirala da je imala kontakt s njim te noći i potvrdila da ju je on zvao, ali da se ona nije javila. Međutim, dok je davala izjavu pred TV kamerama i pokazivala prepisku s Matejem, mnogi su uočili mape koje su se pojavile u pozadini, a koje prikazuju prostor oko kluba “Gotik” iz kojeg je Splićanin misteriozno istrčao.

 

 

Dok je Maja pokazivala poruke, prstom ih je podigla i tad su se na dve sekunde u donjem uglu pojavile dve slike. U pitanju su mape za koje se sumnja da su sastavni deo komunikacije Maje i Mateje - komentarisao je učesnik jedne grupe, prenosi Objektiv.

Hrvatski portal Imperial objašnjava da su isplivale slike plana Beograda i karta lokaliteta na kojem je bio Matej u noći njegovog nestanka.

Na slici se vidi označena trasa kretanja od kluba “Gotik”, pa dalje ulicom kojom je Matej trčao prema restoranu “Savanova”.

Dok su jedni sumnjali da Maja nije bila sasvim iskrena i da je te mape napravila ranije i poslala nestalom drugu, drugi nisu isključivali mogućnost da ih je kasnije napravila da bi iz nekog nepoznatog razloga utvrdila zašto je tom rutom Periš išao.

U svakom slučaju, mnogi su se pitali šta će njoj ucrtana trasa Matejevog kretanja kobne noći i ukazivali da ovaj detalj i snimke treba prijaviti policiji jer sumnjaju da neko nešto krije.

U grupama posvećenim Mateju mnogi su ukazali i na nelogičnosti koje je Maja S. javno iznela. Ona je tvrdila da se na Matejev poziv nije javila jer je vozila "a ne snalazi se najbolje po ledu i snegu". Međutim, te noći u Beogradu nije bilo snega jer je bilo oko 10 stepeni!

Takođe je tvrdila da je, kada ju je Matej zvao, išla na supu i meso u restoran jer je bila bolesna i imala je temperaturu. Interesantno je i to što ju je Matej zvao u 22.39, a restoran u koji se uputila radi do 23 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

29.01.2022 11:41

Uplela se u svoje laži. Zašto ih sve policija ne ispita detaljno nekoliko dana?

Odgovori 17 1