TATA, VRATITE NAM SE ZAJEDNO: Nenad Periš još uvek u Beogradu čeka informacije o sinu, a jedna stvar ga posebno muči

Autor:

Hronika

24.01.2022

16:35

MATEJ Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je u majici kratkih rukava izašao iz beogradskog kluba "Gotik", ne javivši se čak ni šestorici prijatelja koji su bili u njegovom društvu.

TATA, VRATITE NAM SE ZAJEDNO: Nenad Periš još uvek u Beogradu čeka informacije o sinu, a jedna stvar ga posebno muči

Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vesti o sinu. 

- Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenario samo da saznam šta mi se sa detetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovde svi se nadamo da ću Mateja naći - kaže Periš i napominje da mu je ćerka poslala poruku "Tata, vratite nam se zajedno".

- Muči me to što je izašao u majici. Mislim da je imao nameru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gde je krenuo to mi je najveća misterija - kaže Periš.

Prema Periševim rečima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo da veruje i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome da li prijatelji njegovog sina nešto kriju kaže:

- Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada - tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

instagram.com/matejperis

Matej Periš

Matej Periš nestao je pre 25 dana u Beogradu. Policija je tokom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni sa kim. Istražitelji pokušavaju da saznaju zbog čega je napustio klub i gde je nestao. Poslednji poziv uputio je ka drugarici Maji, ali mu se ona nije javila. Poslednja poruka je bila "Gde si?".

- Dan nakon nestanka pustio sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena - kaže Periš, navodi Telegraf.rs.

Komentari (0)

Loading