POJAVILA SE MATEJEVA NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA: Mediji se nedeljama bave Instagram profilom nestalog Splićanina, a ove čudne stvari su uočili

Autor:

Hronika

19.01.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je 20. dan potrage za nestalim Matejem Perišem, a trenutno najveću pažnju javnosti privlači izvesna Maja iz Splita koju je ovaj mladić poslednju zvao u noći nestanka, ali mu se ona tada nije javila.

POJAVILA SE MATEJEVA NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA: Mediji se nedeljama bave Instagram profilom nestalog Splićanina, a ove čudne stvari su uočili

Foto: Društvene mreže

Ona je te noći bila u jednom od klubova u Beton hali, a kako su mediji pisali, često je u Beogradu, voli život na visokoj nozi, dok njena porodica godišnje zarađuje i do 130 hiljada evra. Maja se danas oglasila za domaće medije i rekla da se kaje što se te noći nije javila Mateju.

Mediji su se u protekle tri nedelje bavili i Instagramom nestalog Mateja, a tamo su zabeležili da se često menja broj osoba koje on prati, što je pokrenulo još jednu misteriju - ko upravlja profilom nestalog Mateja? Ipak, do ovoga dolazi zato što neko od osoba koje Matej prati, u međuvremenu obrišu svoje naloge ili ih vrate, pa se samim tim i ta brojka menja.

Hrvatski mediji objavili su i fotografiju Mateja Periša sa drugovima, koja je nastala u kombiju kojim su krenuli u Beograd. Podsetimo, prijatelji su krenuli zajedno u Srbiju kako bi proslavili doček Nove godine, a Matejev otac Nenad rekao je kako se poslednji put čuo sa sinom kada je bio na granici, tada mu je poručio da je ušao u Srbiju.

 

 

Kada je reč o profilu na WhatsApp-u, mreži preko koje je otac komunicirao sa sinom, Matej je pre nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je dodatno sve naježilo u ovom slučaju, dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Matej je bio i te kako aktivan i na Vajberu, a nekoliko nedelja pre nestanka, kako kažu izvori, promenio je profilnu fotografiju. Ovo je ujedno i njegova najsvežija fotografija koja se pojavila u javnosti, nakon nestanka. Primetno je da izgleda veoma doterano, kao i da su mu kosa i brada podšišane, dok je preko očiju imao naočare za sunce.

Foto: Društvene mreže

 

Potraga za nestalim mladićem se nastavlja do daljnjeg, kako kažu nadležni, a otac Mateja Periša izjavio je da se svako jutro budu sa nadom da mu je sin živ i da će se zajedno vratiti u Split, navodi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading