OGLASIO SE OTAC SPLIĆANKE MAJE KOJA JE OVIH DANA POVEZIVANA SA NESTANKOM MATEJA! Otkrio razlog zašto mu je ćerka još u Beogradu!

Autor:

Hronika

17.01.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Mateja Periša koja živi u Podstrani kod Splita, a u vreme njegovog nestanka bila je u Beogradu, još se nalazi u Srbiji.

OGLASIO SE OTAC SPLIĆANKE MAJE KOJA JE OVIH DANA POVEZIVANA SA NESTANKOM MATEJA! Otkrio razlog zašto mu je ćerka još u Beogradu!

Foto: Printskrin/Youtube

Na društvenim mrežama, na stranicama koje se odnose na Matejev nestanak, od sinoć se piše kako je devojci zabranjen izlazak iz Srbije jer joj je oduzet pasoš.

To je danas demantovao srpski MUP  i naveo da ona i dalje ima pasoš i da ga joj srpska policija nije oduzela.

Nešto posle 16 sati Slobodna Dalmacija kontaktirala je njenog oca .

Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzet pasoš. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom. Sve vreme sam s njom u kontaktu. Savetovao sam joj da podnese tužbu protiv svih medija koji pišu da joj je oduzet pasoš - kaže otac devojke.

Osvrnuo se i na noć kada je Matej nestao.

Moja kćer ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u kontaktu. Poslao joj je te večeri  poruku na Instagram u kojoj je napisao "Di si!". Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju - kaže.

Inače, kako saznaje Slobodna Dalmacija, njegova supruga, mama devojke o kojoj region bruji već danima, bila je učiteljica Mateju od prvog do četvrtog razreda u jednoj splitskoj osnovnoj školi, a Matej je s njihovim sinom bio dobar prijatelj. I on je trebao ići u Beograd, ali je odustao od puta jer im je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginuo zajednički prijatelj pa mu nije bilo do veselja.

U petak su mnogi novinari s njom pokušali stupiti u kontakt, ali ona je izbrisala sve društvene mreže, a na mobilni se nije javljala.

Prethodno je svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku zamenila crnim pozadinom, a potom izbrisala profil.

Danas je 18. dan potrage za Matejem, a mnogi se pitaju zašto devojka, kojoj se u večeri nestanka javio na Instagram, toliko dugo boravi u Beogradu. Odgovor za sada znaju ona i policija.

(Republika/Pink)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading