SESTRE NESTALOG MATEJE U TEŠKOM STANJU! Prate svaki tekst o bratu! OTAC KAŽE DA GA NIKAD NIJE VIDEO PIJANOG, A KAMOLI DROGIRANOG!

Autor:

Hronika

15.01.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i sestre mladića u teškom su stanju jer vesti o njemu još nema, kao i njegova devojka.

SESTRE NESTALOG MATEJE U TEŠKOM STANJU! Prate svaki tekst o bratu! OTAC KAŽE DA GA NIKAD NIJE VIDEO PIJANOG, A KAMOLI DROGIRANOG!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Mateja Periša jer otac Nenad Periš upozoravao da ne ide u Beograd

Otac Mateja Periša, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, u razgovoru za Telegraf. rs tvrdi da iako je petnaesti dan potrage još ne gubi nadu da će sa živim sinom vratiti kući.

Gotovo svakog dana Periš je u kontaktu sa prijateljem njegovog sina.

- Ne čujem se sa svima njima već samo sa jednim. Uveren sam da je i njima teško jer su došli sa Matejem da se provedu, a vratili su se bez njega. Rekli su mi da ga nisu odmah potražili jer su "mislili da priča sa nekim". To su momci sa kojima se moj sin druži od prvog razreda osnovne škole. Očito su bili uzbuđeni zbog dočeka Nove godine. Pogledao sam snimke dok su putovali ka Srbiji i one iz restorana. Ništa na njima nisam primetio neobično. Verovatno će svi zbog nekih operativnih saznanja biti saslušani i u hrvatskoj policiji - kaže Nenad Periš i dodaje da ih ni za šta ne krivi jer su "oni došli da se provedu u Srbiji".

Otac nestalog mladića iz Splita kaže da je obavešten da je poslednji poziv njegov Matej uputio sestri svog prijatelja.

Prema njegovim rečima mnogo ima detalja koji mu nisu jasni.

- Ne znam gde je Matej krenuo. Niti zašto je zaustavio taksi i gde je želeo da ode. Zašto se vratio ka Savi ? Zašto drugovima ništa nije rekao? U isti mah deluje mi zaista nemoguće da je on mogao da preskoči tako visoku ogradu da siđe do Save i da upadne u nju. Kamere su samo snimile Mateju koji ide ka Savi i tu se snimak prekida... - objašnjava Periš.

O svim tim pitanjima priča i sa suprugom i ćerkama od 19 i 16 godina. One prate svaki tekst koji se objavi o Mateju i u svakom od njih traže odgovor na pitanje "Gde je nestao Matej".

- Sin mi je poslao poslednju poruku koja je glasila: "Tata ulazimo u Srbiju".Više ništa nisam dobio od njega. Za njega mogu samo reći da ga u životu nisam video pijanog , a kamoli pod dejstvom nekih supstanci. Na snimcima koje sam gledao i koje je vaša policija objavila ne deluje mi pijano. Matej trči pravolijski, zaobilazi vozila dolazi to taksiste, tu želi da sedne na mesto za putnike...Verujem da je taksita mogao da ga pozove on bi mu rekao gde tačno želi da ide - tvrdi Periš.

Petnaest dana je prošlo od kada je nestao Matej Periš i prema rečima njegovog oca i dalje gaji manji procenat da je njegov sin negde živ.

- Svestan sam svega, ali verujem u Boga i gajim nadu da ću naći sina - kaže Periš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana Petrovic

15.01.2022 14:54

😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Vesna

15.01.2022 22:06

Pa sta i da je bio pijan,a i pod dejstvom droge?;Sve to nije za cudjenje.Oousto se u svom drustvu.Cudno je sto su drugovi olako prihvatili da ga nema.Mozda bi bio soasen.Zasto su ga oustili samog tako dugo?Zasto nisu prijavili nestanak kada su videli da je jakna u klubu,a njega nema?Da li su znali gde je krenuo i zasto to nisu rekli makar njegovom ocu?Matej ne deluje oijano,samo malo zagrejano,a to nije razlog da skoci u Savu!Nesto se desavalo i neko to zna.Oritegnite ih sve,i drugove i devojku koju je zvao!

Odgovori 28 7