POGLEDAJTE SLIKU DEVOJKE SA KOJOM SE NESTALI MATEJ POSLEDNJI PUT ČUO! Evo šta je od nje tražio i da li je ka njoj trčao!? (FOTO)

Autor:

Hronika

14.01.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Matej Periš (27), Splićanin kojem se svaki trag gubi 31. decembra oko 1.50 na obali Save, neposredno pre nego što će izaći iz noćnog kluba u beogradskoj Beton hali telefonom je razgovarao sa devojkom iz Splita.

POGLEDAJTE SLIKU DEVOJKE SA KOJOM SE NESTALI MATEJ POSLEDNJI PUT ČUO! Evo šta je od nje tražio i da li je ka njoj trčao!? (FOTO)

Foto: printscreen

Putanja kojom je išao Matej Periš

Ona je u to vreme, navodno, bila u "Buda baru”, koji se nalazi u Beogradu na vodi, nešto dalje od restorana "Savanova”, gde se njemu, prema snimcima nadzornih kamera, izgubio svaki trag.

 

Kako mediji saznaju, reč je o sestri mladića za kojeg se spekulisalo da je sa Matejem Perišem i društvom bio u klubu "Magacin”. U pitanju je, navodno, M.S., vlasnica dve firme, obe za pomorski i obalni prevoz, piše Objektiv.

 

ŽELEO DA SE DRUŠTVA SPOJE?

Splićanka koja je, kao i njen brat, poznavala nestalog mladića od malih nogu, prema nezvaničnim informacijama policiji je ispričala da je Periš, koji se bavio napornim poslom skipera (kapetan malih brodova), bio vrlo ambiciozan i da je, da bi postigao željeno, koristio opijate.

Ona, međutim, nije govorila o detaljima njihova dva razgovora, navodeći da je zbog muzike u klubu slabo čula Periša.

Pretpostavka je da je Periš želeo da se njihova dva društva spoje tokom noći između 30. i 31. decembra, kao i da je od nje dobio informacije o noćnom životu Beograda, pošto je ona često gost prestonice Srbije.

Komentari (0)

Loading