ZA ALEKSOM SE TRAGA 17 DANA: Policija locirala telefon u Beogradu

Autor:

Hronika

13.01.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica strepi nakon nestanka Alekse Stankovića. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da ode od kuće bez traga, a policija je uspela da locira signal telefona.

ZA ALEKSOM SE TRAGA 17 DANA: Policija locirala telefon u Beogradu

Foto: Printscreen

Aleksa Stanković nikad ranije nije odlazio od kuće

O Aleksi Stankoviću (21) iz Kruševca koji je nestao 28. decembra ni traga ni glasa. Olivera, majka mladića kaže da nema infromacija o sinu, a da je policija bila u stanu da uzme kućište od računara i neke sveske u kojima je Aleksa pisao znakove i šifre. Mobilni telefon koji je mladić nosio, policija je locirala u blizini Beograda. Aleksa je sa sobom poneo sva dokumenta, ali i diplome i svedočanstva, pa zbog toga se sumnja da je dobio poslovnu ponudu u inostranstvu.

"Aleksa nije imao prijatelje niti se sa bilo kim družio. Nije izlazio, igrao je igrice po ceo dan i tu upoznavao ljude. Verujem da je dobio poslovnu ponudu i da je zato nestao, jer je on oduvek i hteo da ode iz naše zemlje. Telefon mu je od 30. decembra isključen. Prva dva dana uključivao je telefon veoma kratko. Policija je probala da ga locira i ono približno što su otkrili je da je u Beogradu. Međutim, od 30. decembra telefon mu više nije bio uključen nijednom", priča majka Olivera.

Foto: Printscreen

Nestao Aleksa Stanković

 

Njegova sestra Dijana, navodi da je njen brat bio dosta povučen i da se nije mnogo družio sa drugarima:

"Nema društvo, ne pije i ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali je sve izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice", ispričala je Dijana.

Podsetimo, u trenutku nestanka, Aleksa je na sebi imao crnu jaku, crnu trenerku i crne pantalone, a porodica moli da ukoliko neko ima informaciju da pozove na brojeve 060 5399700, 06 49440516, 060 4921

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crnogorka

13.01.2022 15:34

Pratim nestanak ovog mladog momka...nadam se da ce ga naci,zivog I zdravog.Molim se za njega,Isto kao I za Mateja I njihove porodice.Vjerujem da se I za njim traga koliko I za Matejem.Boze,cuvaj ih I vrati u zagrljaj porodicama.

Odgovori 12 0