"POSLEDNJI PUT SAM GA VIDELA PRED BOŽIĆ U CRKVI": Ne gubi se nada da je Matej živ i zdrav!

Autor:

Hronika

06.01.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije i profesorka nadaju se da će se Matej pojaviti živ i zdrav.

"POSLEDNJI PUT SAM GA VIDELA PRED BOŽIĆ U CRKVI": Ne gubi se nada da je Matej živ i zdrav!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Sedmi je dan traje potrage za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita kome se svaki trag izgubio u Beogradu. Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, a najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav.

U Splitu su svi veoma zabrinuti za Mateja. Svi željno iščekuju nove vesti, ali imaju sve manje nade da će ishod potrage biti pozitivan. 

Na katedralama u Splitu na svakih sat vremena zvone zvona organizuju se i molitve po župama da se Matej pronađe živ. 

Republika

Foto: Republika.rs

 

Prve komšije njegovog oca, imali su samo reči hvale za Mateja. Njegovog oca su redovno viđali, ali ne i njega. Kažu da polako i oni gube nadu da je Matej živ.

- Poslednji put sam ga videla pred Božić u crkvi. Šta možeš, čovek se nada, uvek postoji nada, ali evo prošlo je već sedam dana i onda ti sve nade padaju u vodu. On je ziveo kod majke, a ovde mu živi otac. Toliko je vremena prošlo, a da se ne javi. Moji sinovi su išli sa Matejom u gimnaziju i kažu da je bio divan dečko. Šta se dogodilo sam Bog zna - kaže komšinica za Kurir.

Republika

Foto: Printscreen/MUP Hrvatske

 

Njegova profesorka samo je kratko poručila:

- Ovo je velika tuga za Split i Hrvatsku. Matej je divno dete, sportista, uzor svima. Ne mogu da poverujem da je imao nekih dodira sa porocima, jedino ako mu neko nešto nije stavio u piće. Nadam se da će sve dobro završiti, molimo se da ga pronađu. Hvala svima u Beogradu na pomoći da nađemo našeg Mateju - rekla je utučena profesorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading