NENAD PERIŠ SLETEO U BEOGRAD! Otac nestalog mladića ima samo jednu želju!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac nestalog mladića iz Splita Mateja Periša (27), Nenad, stigao je u Beograd.

NENAD PERIŠ SLETEO U BEOGRAD! Otac nestalog mladića ima samo jednu želju!

Foto: Facebook

U potrazi za Matejem Perišem uključio se i njegov otac Nenad Periš

Matej je nestao u noći između četvrtka i petka, a potraga je uveliko u toku. Sada je u Beograd stigao i otac nestalog momka, Nenad Periš.

- Nemam ništa novo, sada ću se videti s ljudima, samo je bitno da ga nađemo. Znam da je policija podigla sve na noge da ga nađu, zahvalan sam srpskoj policiji na svemu što čini. Svima sam zahvalan što pomažu, nude pomoć. Istraga se sprovodi na način na koji mora - rekao je Nenad i dodao:

- Moram da zamolim ljude, da ko god ima bilo kakvu informaciju, samo neka javi. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam reči, zahvalan sam neizmerno svim ljudima. Jedino je važno da pronađem svog sina - istakao je Nenad za beogradske medije, a prenosi Blic.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

02.01.2022 16:27

Njegovi drugari nisu odmah reagovali i pozvali policiju. Otišli na spavanje pa tek sutradan pozvali.